Annelerin Annesi mekanın cennnet olsun.
Bize ahlaklı ve dürüst bir evlat verdiğin içinde teşekkürler.
Şimdilerde bir kez daha anladım değerini.
Olur olmaz yalanlarla oyalanlar var şimdide.İncir çekirdeğini doldurmıyacak kadar ucuz yalanlar ediliyor.
TANRI TÜRKÜ KORUSUN.
TÜRK MERT OLUR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
S90 volvo fiatı modeline göre 2-2.5 arası ortalama,yani eski paraca trilyon hesabı,2016 yılında piyasaya sürülmüştü,bendeki 3 araca göre fiatları denkti,bendekileri toplasan 500 etmez,yani buradaki amacım fon ve mevduata göre araç ve ev fiatları uçmuş durumundan,2016 yılına göre 9 kat artmışlar,ilk konutlarım 2019 yılında teslim edilmeye başlandı,200-250 arasıydı,şimdi 1.5-2 arası,yani daireleri bedavaya vermişiz,örneğin 250'ye verdiğim daire 2 sene içinde 2 trilyon olmuş,eğerki satıp istanbuldan antalyadan alsaydım bunun 2-4 katı olurdu,üstelik bizim oğlana kızıp sattığım arnavutköydeki daire bile şimdi 20 cıvarı en aşağı 2 nerede 20 nerede,işin ilginci bu iktidar başa geldiğinde neyiniz varsa ev,arsa alın demiştim ısrarla,ama ben tam tersini yaptım sadece eldeki arsaları değerlendirdim atadan kalmaları,neyse bunada şükür ama araç ve ev fiatlarını düşündükçe çıldımamak elde değil,2 sene içinde ev,arsa,araç 8-10 misli olurmu,buna karşı reel getiri 2 kat bile değil
![]()
Sakın kızmayında
Kaşar kaç TL di acaba bu iktidar geldiğinde.
Tüm FİYATLAR arttı bunların zamanında ve yaşanılmaz ÜLKE olduk fakir fukara için.
akp bakmıyorsaki(23 milyon var derler)
Ve gelen yabancılar (15 milyon)artı iş bilmez iktidar(kasıtlıda olabilir) sayesinde uçtu tüm fiyatlar.
Her kalemde üretim geriledi.
Eskiden hesabı
Sabah Simit Çay poğaça
Öğlen Soğan Peynir Zeytin Karb(p)uz Yumurta Yoğurt ve yarım yada çeyrek ekmekle geçirirdim.
Akşam Bulgur ve Makarna Pirinç pilavı soğanlı (Okul ve çalışırkenki durum)
şimdi bunları alabilecek varmıdır.
Çünkü Emekli ücretleri kafadan %50 düşük
Asgari ücretin iki yada üç katı emekli aylığımız varken gelinen nokta umut vermiyor.
Bu ahlak yoksunu yalancılar kaldığınca dahada kötü günler bizleri bekler.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
ne biçim bir haber bu ? anlayan varmı ?
https://www.paraborsa.net/i/borsa-si...im-16-01-2023/
Enerji: Enerji Piyasaları Düzenleme Kurulu (EPDK), sehven ya da kasıtlı olarak EPİAŞâ€™a yapılan gerçek dışı bildirimler sebebiyle 40 şirket hakkında idari soruşturma açılmasına ve 10,2 milyar TL’nin geri ödenmesine karar verdi. Faiziyle 11 milyar TL’yi aşan bu miktarın, maliyet düşüşü olarak doğrudan tüketicilerin faturasına yansıtılacağı belirtildi. Kaynak: Bloomberght
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
TRT anında zatın hakaretlerini yayınlıyor,bu kurumun harcaması çok ve gizleniyor,galiba zata biraz daha gaz veriyor kaybetmesin diye,kaybederse başına geleceğini biliyor![]()
[QUOTE=refaba;6278494]S90 volvo fiatı modeline göre 2-2.5 arası ortalama,yani eski paraca trilyon hesabı,2016 yılında piyasaya sürülmüştü,bendeki 3 araca göre fiatları denkti,bendekileri toplasan 500 etmez:.
Volvo deyince geçen yılbaşı (31 Aralık )yolculuğum aklıma geldi.
31 Aralık günü tek başıma Ankara 'ya gidiyordum. Afyon Sandikli'da gece 22 civarı ışıkta sağıma yanaşan araçtaki genç 'abi ben arabamı park etsem beni Afyon'a bırakır misin' dedi. Tamam dedim. Uygun yerde sağa çektim arabayı delikanlı arabasını park etti geldi. Baktım araba Volvo. Arabama binince
Müteahhit olduğunu ,elindeki araçtan yaklaşık 3 yıl önce aile bireyleri de kullansın diye toplam 1400.000 tl vererek 4 araç aldığını şu an birinin 1.400.000 olduğunu söyledi.
Gariban diye arabaya aldım asıl garibanın ben olduğunu gördüm. 🙂(gariban sözcüğü maddi anlamda )
Yer İmleri