Sayfa 28/193 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1538 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Orta Vadeli İnciler

1.  Alıntı Originally Posted by ahmet32 Yazıyı Oku
    ihlas ile Kront u mukayese ediyorsunuz ya Helal olsun da ne yaziyim..Arastirmadan almayin...d ve c hissesi olan kagitlarada yonelmeyin
    A grubuna geçecek olması olumlu bir beklenti olarak sunulmuş yukarıdaki bazı gönderilerde. Ben de onu sordum işte. İhlas da A grubu. Kront A grubu olursa bunun ona ne faydası var? Bilen birisi cevaplayabilir mi?

2. A grubunda olmak demek Kurumsal yatırımcılardan ve fonlardan para girişinin olması demek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
    Şapka çıkardım KRONT ile ilgili paylaşımlarınıza

Paylaşımda bulunan ve fikirlerini beyan eden herkese çok çok teşekkürler.

En kısa sürede bu bilgileri toparlayıp ben de düşüncemi beyan edeceğim.

Sayın monaroza izninizle bir düzeltme yapmam gerek;

Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Sayın Yalın,

Şirketin tek sıkıntısı alacaklarını tahsil etmede yaşadığı sıkıntı.
    Bilançolarda görünen alacak rakamlarının artmış olması direk şirketin tahsilat zorluğu yaşadığı anlamına gelmez. Şirketin satış rakamları artmışsa alacak rakamları da artar, bu normaldir. Eğer satış artışı yaşamadan alacaklar artsaydı dediğiniz doğru olurdu...

Bu sorunun çözümü ise şirketin alacak devir hızı ve alacak tahsil sürelerini ölçmektedir.

http://piyasarehberi.org/sozluk/alacak-devir-h-z

Bence şirket tahsilat sorunu yaşamıyor
    Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

4. temmmuzda bak neler olur a grubunda olmasi ve Brutten cikmasi...15 gun once burda kront u inceleyin demustim..yalin hocam saolsun Kront u listeye aldi.13800 idi17 yaklasik yuzde 20 artti...temmuzda da burda yiz gene gorup yasariz

5.  Alıntı Originally Posted by ahmet32 Yazıyı Oku
    A grubunda olmak demek Kurumsal yatırımcılardan ve fonlardan para girişinin olması demek.
    Anladım, teşekkür ederim. İster kurumsal ister ky olsun para girişinin olması için öncelikle firmanın net karını sürekli bir ivmeyle artırması gerekiyor. Net kar artışı hisse fiyatına yansıyor ve bu da SPK'nın kriteri olan A grubuna geçiş için şirketin halka açık hisselerinin toplam değerinin sanırım 100 milyon liradan fazla olması kritierini karşılıyor doğal olarak. A grubu olunca yurtdışı kaynaklı fonların da hisseyi alabilecek olması güzel bir gelişme o zaman.

6.  Alıntı Originally Posted by ahmet32 Yazıyı Oku
    temmmuzda bak neler olur a grubunda olmasi ve Brutten cikmasi...15 gun once burda kront u inceleyin demustim..yalin hocam saolsun Kront u listeye aldi.13800 idi17 yaklasik yuzde 20 artti...temmuzda da burda yiz gene gorup yasariz
    Ahmet bey, sevdiğim arkadaşlarımda da var bu hisse. En kısa sürede 150 lira olsun İnşallah, hepiniz kazanın. Ben hem kendim öğrenmek hem de bilmeyenlerin kafasında bazı şeyler netleşsin diye soruyorum, sorguluyorum. Hisse hakkında gerek olumlu gerekse olumsuz iddiaların altını doldurmak gerekir, doğru olanı budur. Syg.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by ahmet32 Yazıyı Oku
    temmmuzda bak neler olur a grubunda olmasi ve Brutten cikmasi...15 gun once burda kront u inceleyin demustim..yalin hocam saolsun Kront u listeye aldi.13800 idi17 yaklasik yuzde 20 artti...temmuzda da burda yiz gene gorup yasariz
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ahmet bey, sevdiğim arkadaşlarımda da var bu hisse. En kısa sürede 150 lira olsun İnşallah, hepiniz kazanın. Ben hem kendim öğrenmek hem de bilmeyenlerin kafasında bazı şeyler netleşsin diye soruyorum, sorguluyorum. Hisse hakkında gerek olumlu gerekse olumsuz iddiaların altını doldurmak gerekir, doğru olanı budur. Syg.
    Osman bey'e katılıyorum, amacımız bilgilerimizi paylaşmak ve bilgi zenginliği yaratmaktır. Ayrıca fiyat yarıştırmak da hoş olmamış, ben listeye ekledim diye hisse fiyatı arttı gibi bir ima bile olmuş ama sakın böyle düşünmeyin çünkü öyle birşey zaten olamaz.
    Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

8. Haklisiniz syn oralet paylasimlarinuz sorulariniza Eyvllh zaten bende kackere yazdim KY dostlar arastirin arastirin..eger a b bissesi kar ini artiriyorsa beklentisi gucluyse faaliyetlerini incelesin...Su gorus yanlis bu hisse yuzde 500 artti..ucmus patlar..sen ona bakacagina baksana bilancolari nasil gelmis asil ucan o...peki gelecek beklentisi nedir..bilanco nasil beleniyor..sadece bir ihale acikliyim..toob ihalesi yakinda aciklanir..ihale aldi hepsi ni aciklamalayim Sadece arastirin...bir sirket bilancosu guzel bir kar bekleniyorsa ....su akar yolunu bulur..kinse engelleyemez

Sayfa 28/193 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •