2.64 üstü alışları saymıyorum.2.64 maliyet düşürdük aldık.2.40 yaptı ordan aldık 2.30 yaptı ordan aldık 2.20 yaptı haftaya da 2.10 yapar daha sonralarını siz düşünün.aldıkça verilen bir hisse daha nereleri görür bilemitorum
2.64 üstü alışları saymıyorum.2.64 maliyet düşürdük aldık.2.40 yaptı ordan aldık 2.30 yaptı ordan aldık 2.20 yaptı haftaya da 2.10 yapar daha sonralarını siz düşünün.aldıkça verilen bir hisse daha nereleri görür bilemitorum
Haftalardır yorum yapmıyoruz ama gene değişen bişi yok, herkes olumsuz düşünüyor. çünkü adamlar çetin dövüşüyor. teknik anlamda 2,39 altına sarkması ne kadar şık olmasa da eğer üstüne tekrar atabilirse güzel bir potansiyeli var. Benim beklentim şahsi olarak bu yıl bitmeden en az bir halka arzın gerçekleşmesi ve teknik olarak KAMA'nın çalışmasıdır. kesinlikle kimselere yatırım tavsiyesi olunmaz..
![]()
take off pozisyonda kemerleriniz bağlı olsun 😉
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
mal olumsuz havalarda toplanır bu konuda haklısınz..coskudada satılır..
bu hissede ilk acılıgında 350 lere gitmis sonra 250 le dönmüstü sanırım kabaca sonra hisseyi 570e kadar götürüp coskuyla mal sattılar. yani tahtadakileri maliyeti sıfıra epey yakın .
metro aktif mal almadı tahtada ama virmanla mal geldi. gelen mal acaba kimin malı.
Yer İmleri