Sayfa 281/398 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 3179 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: INDES - İndeks Bilgisayar

1. Indes sektörü 20 30 fk arası fiytalama yaparken,
    Tahtacı bukadar dese ne olucak,indes fk sı 9 larda işlem görüyor,
    Tahtacısı malı satan alan çıkar malı,öyle düşüş falan beklemek indes için hayal bence

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2. Eski rezil günlere tekrar döndü..
    Endeks 1 düşerken bu sözde teknoloji karmaşası 5 düşmeye başladı..
    P/d 3 olacağına inanıyorum ama tahtacı çok ********
    Bilançoyu devamlı mal çakmak için kullanıyor.. temettü veren güçlü şirket ayağına çok adi bir yolu seçiyor.. al sat için çok uygun bilene tabiki
    Ytd değildir.. herkes bildiğini yapsın

Alıntı Originally Posted by Alex13 Yazıyı Oku
    Eski rezil günlere tekrar döndü..
    Endeks 1 düşerken bu sözde teknoloji karmaşası 5 düşmeye başladı..
    P/d 3 olacağına inanıyorum ama tahtacı çok ********
    Bilançoyu devamlı mal çakmak için kullanıyor.. temettü veren güçlü şirket ayağına çok adi bir yolu seçiyor.. al sat için çok uygun bilene tabiki
    Ytd değildir.. herkes bildiğini yapsın
    İnşallah beklediğinize değer.Bugün itibariyle teknoloji sektörü takibimden çıktı.PD/DD değeri yarı fiyatında bir sürü hisse var.İyi bilançolara rağmen Teknoloji sektörü üzüyor maalesef.İyi kazançlar.....
    Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

4.  Alıntı Originally Posted by yavuzby Yazıyı Oku
    İnşallah beklediğinize değer.Bugün itibariyle teknoloji sektörü takibimden çıktı.PD/DD değeri yarı fiyatında bir sürü hisse var.İyi bilançolara rağmen Teknoloji sektörü üzüyor maalesef.İyi kazançlar.....
    Ben beklemem al satçıyım uzun vadede p/d 3 e gelir diye düşünüyorum elinde olanlara bol kazançlar. Kağıdı basmaya hevesli o yüzden indesten şimdilik uzadık
    Tahtacı bekleyeni sevmiyor, teknolojiden çıkma zamanı geldi dediğiniz gibi üç ve beş üzeri katlamış hepsi en çürüğü kendini teknoloji sayan ama KABZIMAL lıktan başka bişey yapmayan bu mal tahtacının şirketi kalmış.. sektöre göre ucuz diyoruz ama hakettiği yerde gibi... ciroya bakınca bir b.. zannediyorsun
    Neyse elinde olanlara bol şanslar

5. Teknoloji bitti hayat bitti demektir..bu adiyi 20 tl üzeri satana kadar beklemeye devam...ytd

6. 9 Aylık bilanço sonrası Despec f/k sı 9 lara düştü.Bununki de 5-6 lara düşer heralde.

Çok verdiler yine.YTD

Aklımdaki atmasyon şu yeni birleştirdikleri şirketi halka arz ederlermiki?

Tamamen atma.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. Yükselişlerin hepsinin içi boş mal çakmaya adam arıyorlar... yersen spek oğlanı
    Bilanço ayağına

Sayfa 281/398 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •