Haklısın kimse ümitlenmesin buradaki
Yazılarımız sadece temenni... kimse kimseden
etkilenmesin. Herkesin gönlünce olması
Dileğiyle...
Haklısın kimse ümitlenmesin buradaki
Yazılarımız sadece temenni... kimse kimseden
etkilenmesin. Herkesin gönlünce olması
Dileğiyle...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Günaydın sevgili ortaklar.Herkezin yaşı ortalığa çıkınca bende göründüğü kadarıyla hepinizin yaşlısı olduğumu açıklamak istedim öncelikle.allah hepimize sağlıklı nice yıllar nasip eder inşallah.Yalnız 26 senedir borsada olduğunu ifade eden sevgili BECAUSE benden kıdemli bu piyasada.İnşallah bu rezil kağıtta köşeleri (nasıl döneceksek !)dönmeye başlayınca hepimizin KAZANÇ MİLADI AYNI TARİH olacak.Haydi hayırlısı diyelim.
Dünkü hareketlenmenin yeni bir şirket haberinin KAP'a düşeceği dedikodusundan kaynaklandığını tahmin etmiyor değildim.Ama böyle bir anlamsız haberide beklemiyordum doğrusu.SEçim tarihi konusundaki tartışmalarında etkisiyle bugün yine geriye çekilir bizim rezil büyük olasılıkla ama bende iyi bir haberin yakın bir tarihde KAP'a düşeceğine inananlardanım.SAğlıkla kalın.
Waktanw abi herşey gönlümüzce olur inşallah.
Saygılarımla...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
insallah kardesim.
Afyonun havası inmiş herhalde...
şimdi soru şu piyasalar bir erken seçimi nasıl fiyatlacak büyük ihtimal erken seçim var tabi bizimkisi ne yapacak endex temkinlii gidiyo bizim patron bu gün satıcılı gene tıranpın füzelerindekigibi en fazla aşagıya bu gitmese ne zaman pozizyon alsam tersini yapıyor allah yardımıcız olsun y.d
bizim rezil secim havasina girdi.havasi batsın
Böyle + endekste afyon yaptı yapacağını
yine... yapmazsa olmazdı zaten...
Yer İmleri