Teşekkürler Sn. Goriotbaba, hareketler konusunda yorumunuzu alabilir miyim. Bu hissede de uzun vadeli pozisyonu koruyor musunuz acaba. İyi akşamlar.
Teşekkürler Sn. Goriotbaba, hareketler konusunda yorumunuzu alabilir miyim. Bu hissede de uzun vadeli pozisyonu koruyor musunuz acaba. İyi akşamlar.
Sayın bagbozumu, yukarıda yazdığım gibi egeen,vesbe, işc,sahol, uzun yıllardır portföyümde. Pkent, merit sumaş 1 yıldır portföyümde. Pkent ve merit 1 e 1 yapsada finansalları ve turizmin parlak bir geleceği olduğundan uzun vadeye attım. Maliyetim çok düşük sıkıntı olmuyor. Ayrıca geçen hafta aldığım klimasan ı 17.55 verdim. Kısa vadeli bazen vur kaç oluyor. Diğer hisselerim çok uzun vadeli. Pkent merit ve sumaşta çok uzun vadeye girdi.Sağlam bilançosu olan şirketleri takip ediyorum. Ana portföyümde %60 hisse var. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.iyi akşamlar.
birçok defa söyledim ama şimdi emin oldum.yıllarca bu geminin dümeninde hiç kimse yokmuş ve yıllarca burada birbirimizi düdüklemişiz...maalesef gerçek bu.....
patron devremülklerdeki ortakları nasıl bezdirdi ve ellerindeki hisseleri topladıysa şimdi de uzıun yıllardır yaptıgı borsadaki küçük payların içine etti bu nurullah ercanın mezarda yatacak yeri yok %80 halka açık olan payları %8 e kadar topladı yıllardır hala gözü bu üç beş lotta gözünü toprak doyursun tabi toprak nasip olursa yav bir milyon sermayaya 14 milyon kar gelmiş daha ne olması gerekir zarardayken yıllar önce 160 ları görmüş hisse kar mükemmel yatırımlar bitmiş borçlar bitmiş hala sürünüyor nurullah da sürünsün.
Zamanında bu gerizekalı kağıt kalsın diye 1.7 maliyetli klimasanlarimi satmisim. Elde kalan kusuratli lotlara bakarken gördüm. Şans olacak adamda. 18 olmuş klimasan
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti bitti haydi dağılın 1 sene gezin gelin diyor spek efendi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa vadeli beklentilerle alan aldı satan sattı, bundan sonra gelişmelere göre kendine bir yön çizecektir. Ben olumlu olacağı tarafındayım zamanla. Y.T.D.
Yer İmleri