Sayfa 283/611 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 4881 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Bu hissenin bugün ki şartlarda minimum değeri 2 dolardan aşağı olamaz.Maliyetler,hissenin temel analizi bunun için yeterli sebepler olsa gerektir.

Yatırım tavsiyesi değildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
     Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Bütün bu edebiyat ne hakkında. 65 cent hisse ile ilgili. Burada Türk futbolunu tv de ve sosyal medyada konuşanlar gibiyiz. Olmayan bir şeyi konuşur o yorumcular. Kapıkuleden çıkınca ne o futbolun esamesi okunur, ne de o yorumcuların sözünün değeri kalır. Bugünkü fiyat dolar bazında öylesine komik ki, bu fiyata analiz yapmak ve sanki bir piyasa varmış. Bu şirketin değerleri sanki geçmişte fiyata yansımış gelecekte de yansıyacak zannıyla speğin hareketlerini tartışmak tam saçmalık gibi geliyor bana. Yav 14 tl olsa 1 usd olur. Bu bile çok komik. Burada son 1.5 yılda hisse alanlar 1.2 USD maliyeti var. Ben 11 yıl önce 1.05 usd ye aldım. Şimdi 1 usd olunca sevinelim mi? Bu durumu normalleştirip yeni normale göre duygu ve düşüncelerimizi uyarlayalım mı? Kimse 1.5 - 2 usd den önce sevinmemeli. Yoksa aptal yerine konmuş oluruz..
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Bütün bu edebiyat ne hakkında. 65 cent hisse ile ilgili. Burada Türk futbolunu tv de ve sosyal medyada konuşanlar gibiyiz. Olmayan bir şeyi konuşur o yorumcular. Kapıkuleden çıkınca ne o futbolun esamesi okunur, ne de o yorumcuların sözünün değeri kalır. Bugünkü fiyat dolar bazında öylesine komik ki, bu fiyata analiz yapmak ve sanki bir piyasa varmış. Bu şirketin değerleri sanki geçmişte fiyata yansımış gelecekte de yansıyacak zannıyla speğin hareketlerini tartışmak tam saçmalık gibi geliyor bana. Yav 14 tl olsa 1 usd olur. Bu bile çok komik. Burada son 1.5 yılda hisse alanlar 1.2 USD maliyeti var. Ben 11 yıl önce 1.05 usd ye aldım. Şimdi 1 usd olunca sevinelim mi? Bu durumu normalleştirip yeni normale göre duygu ve düşüncelerimizi uyarlayalım mı? Kimse 1.5 - 2 usd den önce sevinmemeli. Yoksa aptal yerine konmuş oluruz..
    Ülkede şartlar değiştiğinde birçok hisse misli fiyatlara gidecek, kimse itiraz etmez sanırım. İlaç da potansiyel olarak en iyiler arasında yer alır. Bugünkü şartlarda gevşek bir toplama eğilimiyle karşılanmak bence kimseyi üzmesin. Hisse taşımak için (taşıyabilmek için) hikayenin nereye evrilebileceğine odaklanmak ve moralleri bozmamak lazım.

Yoksa bu kadar başıboş bir piyasada her türlü moral bozucu durum yaşanabilir, yatırımcılar yılgınlığa kapılabilirler.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3. Sorun şu ki, patron piyasanın iyi günlerinde de baskıyı devam ettirdi bugüne dek. Hiç bir zaman bu hisse gereği gibi fiyatlanmadı. Açıkça yıllardır fiyat belirliyorlar. Aslında şirket temsilcieri ile konuşursanız bunu zımni olarak kabul ediyorlar. Gerekçe de şu. Fiyat çok yükselirse bu da yeni alanlar açısından mağduriyet yaratır. diyorlar. Yani, böyle olmasın diye baskılıanıyor onlara göre. Ortada bir piyasa yok. Patron yıllardır kağıdı baskı altında tutuyor. Evet bu suç ama kime anlatacağız.

Şimdi piyasa iyiye gitse ilaç gene piyasanın arkasından bakar. Niye Müstakbel alıcılar yüksek fiyatla alır mağdur olur. Onlar yerine yıllardır hisse taşıyanlar mağdur olsun.İlaç ne zaman piyasayı izlemişte şimdi kaderi piyasaya bağlı olsun.

4. Kimse kusura bakmasın burada dolar bazında fiyat verilmesini iyi niyetli bulmam fena halde mağdurlar yaratır , kim ne hesabı varsa beklesin millete don biçmesin .

Adam gaza gelecek , eline 1 dolardan tutusturup 3 yıl 2 dolar olmasını mı bekleyecek , herkes hesabını kendine tutsun , isteyen de sakız cignesin .3 hafta evvel 6.80 di burnunuzu surterler yapmadıkları iş değil.

5.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Sorun şu ki, patron piyasanın iyi günlerinde de baskıyı devam ettirdi bugüne dek. Hiç bir zaman bu hisse gereği gibi fiyatlanmadı. Açıkça yıllardır fiyat belirliyorlar. Aslında şirket temsilcieri ile konuşursanız bunu zımni olarak kabul ediyorlar. Gerekçe de şu. Fiyat çok yükselirse bu da yeni alanlar açısından mağduriyet yaratır. diyorlar. Yani, böyle olmasın diye baskılıanıyor onlara göre. Ortada bir piyasa yok. Patron yıllardır kağıdı baskı altında tutuyor. Evet bu suç ama kime anlatacağız.

Şimdi piyasa iyiye gitse ilaç gene piyasanın arkasından bakar. Niye Müstakbel alıcılar yüksek fiyatla alır mağdur olur. Onlar yerine yıllardır hisse taşıyanlar mağdur olsun.İlaç ne zaman piyasayı izlemişte şimdi kaderi piyasaya bağlı olsun.

Tamam da ayrıldığımız nokta şu; Yatırım Holding de aynı şirket, tastamam aynı, orada nasıl oldu da izin verdi. Veya İntema??

Ortada bir piyasa olmadığına katılıyorum, kendleri belirliyorlar. Zaten hiçbir aracı kurumun gündeminde değil, yabancı yok, kurumsal yatırımcı yok. Pekiyi ne var?? Çok eskiden beri gelen ortaklıklar bir de az sayıda yeni yatırımcı/maceracı...

Birçok konuda görüşlerimiz tutuyor, tutmayan kısmı şu; bence BE de şirketlerin gerçek değerinin oluşmasını ister, mümkünse öyle bir fiyat olsun ki kimse spekülasyon yapmaya kalkmasın veya yine mümkünse hisseleri toparlayıp borsadan çıkarsın.

Kimse kendi üzerinden kazanç elde etmesin ama borsa fiyatı da erişilmez olsun, mümkünse hiç borsada kalmasın.
    Bu durum imkansız birliktelik olduğuna göre ilerdeki zamanlar olayların nereye varacağını gösterecektir.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

6. Gerek Ecyap deneyimi gerekse Ecyapı'ın hissesinin Ecyat tan yarıdan az değerlemeyle alınması bize KY yi gönderirken hala bu beleşe Ky nın malını alma anlayışının değişmediğini gösteriyor. Master planı herkesi yollamak.Bu kesin. Burada hemfikiriz. Deneyim bizi beleşe yollamak istediğini söylüyor. Sn Noreply bizi memnun ederek yollamak istediğini düşünüyor. Ben Ecyapta beleşe ortaklıktan çıkarıldım. Bu kez umarım Noreply haklı çıkar. Yoksa ben haklı çıkmak için tersini diliyor değilim. Amacım üzüm yemek.

Sayın Desidero74,aynen öyle.Hisse gerçek anlamda gerçekten değerinin çok çok altında.O verilen değer patrona rağmen bir temennidir.Bende ikibin yılı başından itibaren bu hisseyi orta uzun vadeci olarak alıp satıyorum.Bir türlü yatırımcısının yüzünü güldürmediler. Ah patron ah...
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kimse kusura bakmasın burada dolar bazında fiyat verilmesini iyi niyetli bulmam fena halde mağdurlar yaratır , kim ne hesabı varsa beklesin millete don biçmesin .

Adam gaza gelecek , eline 1 dolardan tutusturup 3 yıl 2 dolar olmasını mı bekleyecek , herkes hesabını kendine tutsun , isteyen de sakız cignesin .3 hafta evvel 6.80 di burnunuzu surterler yapmadıkları iş değil.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

8.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Sayın Desidero74,aynen öyle.Hisse gerçek anlamda gerçekten değerinin çok çok altında.O verilen değer patrona rağmen bir temennidir.Bende ikibin yılı başından itibaren bu hisseyi orta uzun vadeci olarak alıp satıyorum.Bir türlü yatırımcısının yüzünü güldürmediler. Ah patron ah...

Sayın Rek sizin ve bazı diğer arkadaşların iyi niyetli olduğunuzdan şüphem yok ancak bazı yorumlarımiz bu şahıslara istedikleri yol haritası ni veriyor, bizden, buradan çok Twitter'da oyun dönüyor , her önüne gelen çizgi çekip konuşuyor , belki kendileri manipüle ediyorlar her koşulda bugün şartlar ve bu enflasyon oranı ile boş yaptıklarını biliyorlar .
    Geçen yıl Erdi ve ekurisinin bir proje olduğunu düşünüyorum adamlar telegram da 24 saat aylarca yazdılar kimse bunu iş olarak görmese yapamaz , yani oyun basit değil .
    Çorbacı Baba Nuvit sessizlik yasası taraftarı umerto cu sanıyorum herkes nedenini anlamış tır.
    Selamlar.

Sayfa 283/611 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •