Sayfa 285/602 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Çelik hocam merhabalar iyi hafta sonları.Uzun zamandır Akmgy de Bekliyorum.İkidir tavana gidip geri dönüyor.İyiye yoruyorum siz ne dersiniz analiz imkanınız olur mu

2.  Alıntı Originally Posted by Orhanbaba78 Yazıyı Oku
    Çelik hocam merhabalar iyi hafta sonları.Uzun zamandır Akmgy de Bekliyorum.İkidir tavana gidip geri dönüyor.İyiye yoruyorum siz ne dersiniz analiz imkanınız olur mu
    evt şimdi baktım grafiğinde bozulma yok ov katlayabilecek formasyon mevcut 3 lü rakamlar uzak değil 135 ilk gördüğüm hedef 3 lü rakamlarda YTD

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    onalara da vakit ayırırsam genç yaşta yaşlanırım daha ben 46 yaşında genç bir adamım
    Günaydın.. Akranmışız

Üstad dolar bazlı grafiğe bakıyordum sayfayı okurken... Son küçük düzeltmesi ile birlikte ilk hedefi 225 dolar gözüküyor. 2018 yılından itibaren oluşan çanakta 235 dolar durağı da var.... Bir de son bir aydır ''zaman'' çalışmaya başladım... Zaman olarak 18-19 iş günü gösteriyor düzeltme için.

Bir de fikrinizi almak istiyorum. Malumunuz tavan-taban sınırının %20 olarak değişmesi gündemde... Bu değişikliğin grafiklerde ki zamanı hızlandırmak adına olduğunu düşünüyorum. hedef fiyatın hedef tarihi yakalaması adına yani... Siz ne dersiniz?

4.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Hocam ben de bu kripto dan falan hiç anlamıyorum. Nasıl alınır satılır , işlem limiti var mıdır onu bile bilmiyorum..
    Hisse senedi piyasası da gerçi gerçeklikten uzaklaşıyor. Şirketlerin durumuna sağlamlığına bakan falan pek yok. Herkes hisse sayısı az, grafiği de çıkış trendine girmiş hisse bakıyor.. dünyada da durum böyle.. herkes bir anda zengin olmak istiyor. Kripto coin falan da o yüzden yaygınlaştı sanırım..
    İnsanlar artık bırakın emek sarf etmeyi, oturduğu yerden sabretmek bile istemiyor.. bir anda zengin olmak istiyor..
    Ben 20 senedir borsada parayı bulamadım. Şu dönemde bile ciddi bi kar edemedim.. hala sabrediyorum.. ne yapalım.. daha bu sene borsaya giren zengin oldu. Ben kaldım.. kaderde varsa oluyor yoksa ne yaparsan yap olmuyor..
    Dostum inşallah bu sene gönlünü razı edecek, seni mutlu edecek kadar kazanırsın..

5. Celik hocam selamlar,ostim icin guncel bir yorum alabilirmiyiz,saygilar.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    günaydın.. Akranmışız

üstad dolar bazlı grafiğe bakıyordum sayfayı okurken... Son küçük düzeltmesi ile birlikte ilk hedefi 225 dolar gözüküyor. 2018 yılından itibaren oluşan çanakta 235 dolar durağı da var.... Bir de son bir aydır ''zaman'' çalışmaya başladım... Zaman olarak 18-19 iş günü gösteriyor düzeltme için.

Bir de fikrinizi almak istiyorum. Malumunuz tavan-taban sınırının %20 olarak değişmesi gündemde... Bu değişikliğin grafiklerde ki zamanı hızlandırmak adına olduğunu düşünüyorum. Hedef fiyatın hedef tarihi yakalaması adına yani... Siz ne dersiniz?
    3 aşağı 5 yukarı katılıyorum size real piyasadada durgunluk oluşmaya başladı bazı belirsizlikler var acıklamalar eşliğinde belirsizliklerin sonlanacağını düşünüyorum her zaman olduğu gibi sabırlı bir şekilde beklicez

7. iyi tatliller cümleten çelik hocam yggyo hakkinda güncel düşünceleriniz nedir acaba

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by spg Yazıyı Oku
    celik hocam selamlar,ostim icin guncel bir yorum alabilirmiyiz,saygilar.

Sm-g965f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
    3.80 ve 4.30 bant içersinde hareket ediyor bunu haftalıkta net görüyorsunuz önümüzdeki hafta içersinde net yönü belli edeceğini düşünüyorum bant içersinde aşırı kaldı 2 ay 3 ay başlangıcı bu hafta ytd

Sayfa 285/602 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •