Sayfa 287/1032 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Biz askerler, atış müsabakalarına eleman seçimi yaparken ruhsuz, duygusuz; çevresel etmenlerden etkilenmeyen yani biraz kafadan sıyrık tipleri özellikle seçeriz...Çünkü bu tip insanlardaki konsantre bozukluğu diğerlerine göre yok denecek kadar azdır...Sadece hedefe bakar ve kurduğu hayale göre tetiği çeker...Yani hedefiyle iletişim halindedir o an ve çevresindeki hiç bir şey onu etkilemez...Genellikle de 12'den vururlar...

Biz yatırımcılar da böyle olmalıyız abi...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Faizlerde inme emaresi uzunca bir süre görülmeyebilir aklında olsun. Bu hissede benim esas beklentim OFAC'tan olumlu bir karar çıkacağı yönündedir. Hissenin defter değerinin %34'ü gibi batık seviyesinden işlem görüyor olmasının altında OFAC belirsizliği yatıyor. Eğer öyle olursa hisse rahatlıkla 15 tl ye çıkar. 15 tl ye çıktığında da hala 2018 sonundaki defter değerinin %60'ından işlem görüyor olacak yani böyle bir iskonto mevcut piyasa konjonktürü ve reyting downgrade'leri ile uyumludur. Ek olarak olumlu bir OFAC kararı Moodys'in ana endişelerini de ortadan kaldırır zira sendikasyon kredileri ile yurtdışı tahvil arzları tekrar devreye girip yüksek maliyetli kısa vadeli finansman bono ihraçlarını rafa kaldırır, bankanın mali tablosunu büyük ölçüde iyileştirir.
    Dedigine katiliyorum, asil hareket 15 lerden sonar baslayacaktir diye dusunuyorum - cunku oralarda Allah icin 1 tane KY kalmaz onlar da kagidi istedikleri yere surerler...

3. https://www.bloomberg.com/quote/DBK:GR

https://www.bloomberg.com/quote/BNP:FP

deutsche bankın pdddsi (0.3193) halkbden (0.3416) düşük. bnp bile 0.78, hsbc 1.

bu taraftan bakıldığında halkb de hareket olsa bile belli bir miktarın üzeri spekulatif olacaktır. bu açıdan bakıldığında bu fiyatlar maalesef normal demek gerekiyor gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    https://www.bloomberg.com/quote/DBK:GR

https://www.bloomberg.com/quote/BNP:FP

deutsche bankın pdddsi (0.3193) halkbden (0.3416) düşük. bnp bile 0.78, hsbc 1.

bu taraftan bakıldığında halkb de hareket olsa bile belli bir miktarın üzeri spekulatif olacaktır. bu açıdan bakıldığında bu fiyatlar maalesef normal demek gerekiyor gibi.
    Dayi Docede degil Halkbanki Turkiyeyi batiracak kadar toksik varlik var.. Inan Halkb Doceye moceye mukayeseyle yeni dogmus bebek safliginda...

5.  Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Dayi Docede degil Halkbanki Turkiyeyi batiracak kadar toksik varlik var.. Inan Halkb Doceye moceye mukayeseyle yeni dogmus bebek safliginda...
    toksitesi kötü biliyorum, halkb'ye büyük yatırımcı bakışı nasıl, onu bilmek lazım. bizim burada sabah akşam kendimizin çalıp kendimizin oynaması anlam ifade etmez.

6. olumlu yazmak gerekirse bistin 51 centi tekrar görmesi için yeni bir hikaye çıkarması lazım. yoksa benim uzun vadede 250-300-400 bin endeksi görme planım var. tabi o yollardan geçerken kaç sene nasıl kasaturayla doğrayacaklar allah bilir.

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Dedigine katiliyorum, asil hareket 15 lerden sonar baslayacaktir diye dusunuyorum - cunku oralarda Allah icin 1 tane KY kalmaz onlar da kagidi istedikleri yere surerler...
    Bankacılık endeksi ve diğer banka kağıtlarına bakıldığında fark 2-3 ay öncesine göre daha az .Bankacılık endeksi öncülüğünde yeni bir yukarı trend baslamazsa Ofac tan iyi haber gelse bile benim gördüğüm %25-30 gibi prim ile bankacılık endeksi ni yakalıyor. Diğer bankalar da katılırsa daha yukarı hedeflerle gidebilir.
    Esas sorun şu 70-120 çıkışında banka senetleri öncü olmadılar. Bundan sonraki rallide ne yapacaklar. Faiz ve enflasyon düşüşü gelmezse yine düşük performans gösterirler mi. Muhakkak çıkışa katılırlar ama ne oranda.
    Halkın veya diğer banka senetlerinin tekrar usd bazlı zirve yapmaları için faiz-doviz sarmalının uzun bir süre aşağı hareket etmesi gerekiyor. Sağlıcakla...

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

8.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    Bankacılık endeksi ve diğer banka kağıtlarına bakıldığında fark 2-3 ay öncesine göre daha az .Bankacılık endeksi öncülüğünde yeni bir yukarı trend baslamazsa Ofac tan iyi haber gelse bile benim gördüğüm %25-30 gibi prim ile bankacılık endeksi ni yakalıyor. Diğer bankalar da katılırsa daha yukarı hedeflerle gidebilir.
    Esas sorun şu 70-120 çıkışında banka senetleri öncü olmadılar. Bundan sonraki rallide ne yapacaklar. Faiz ve enflasyon düşüşü gelmezse yine düşük performans gösterirler mi. Muhakkak çıkışa katılırlar ama ne oranda.
    Halkın veya diğer banka senetlerinin tekrar usd bazlı zirve yapmaları için faiz-doviz sarmalının uzun bir süre aşağı hareket etmesi gerekiyor. Sağlıcakla...

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya kagidin su anda olmasi gereken yer 13 civari.. Oraya gelir sonra da endeksle beraber hareket eder...

Genel banka rallisine ise bu faizlerle daha cok var... Her halukarda Halkbank alan en az 1 sene sabirli olmak zorunda...

Sayfa 287/1032 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •