Şu arsa parasından bir umut var mı üstadlar
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu arsa parasından bir umut var mı üstadlar
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hedef 58 ..orda ya stoplar .haber bekler yada .yine verir .aşşagıdan alır ama zaman daralıyor .önceden haber patlamalı.genel kurulda haber çıkmaz.çıkıcak haberi genel kurula sunucaklar.aksi olursa varsa olumlu bir şey eylül ekim olur.yada .çıkart sat .aşşagıdan al.hep aynı italyan oyunu.bu sefer kazın ayağı çok çok farklı galiba.geçen dostumuz .takasları paylaşmış.ilk beşte çok mal yedirmişler .100.000 lot gibi.bu çok olumsuz .takasa takılmayın dersinizde.yabancıdada .50.000 lot bile olmadı.bu olumsuz .icbc bank ın alımı var bu beni çok rahatlattı .inş bir şeyler oluyor gibi .yakında fırtına kopar nisan 18 zannedersem genel kurul.bu ay sonuna kadar müthiş hareketler olur gibi .önceden patlar haber..her şeyin hayırlısı.yine dikkatli olmalı .bu şahsi düşüncem.tabiri caizse kelin ilacı olsa başına sürer misali.ALLAHher kese hayırlı kazançlar versin.bu italyanlara ve onun spek denen bozguncuyada RABBİM.felaket yaşatsın.herkesten bir AMİN.alalım.belki birinin AMİNİ.gönülden olurda .spekte kusar italyanlarda
Ey bozguncu spek ne güzel kağıdı götürüyordun ve ne güzel atraksiyon vardı birisi garantiden planına çomakmı soktu hoop dedin sus pus olup aşağıya verdin.
40,9 ve 41,8 önemli bugün ikisinide yokladı, 42 üzeri kapanışlar hedefe kolturur ytd...
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
sana dün ölü kedimisin dedim bugün cevap verdin .anlıyorum çok bilmişlerden hoşlanmıyorsun burada olması gerekeni yazdıkça verdikçe verdin.
Eminim herkes aynı beklenti içerisinde. Arsa parası-bedelsiz verme potansiyeli-fiyatının ucuz olması gibi..
Ama ön plana bunlar çıkıyor. Arsa satışında elde edilen 2011-2012 yılında elde edilen 13 milyon gibi bir paranın 7,5 milyon civarı 2013 ocak ayından beri bir fonda değerlendiriliyor. 5 yıl oldu kaç lira olduğu belli değil.
Şirket en son 25 eylül 2000 yılında %200 bedelsiz sermaye arttırımına gitmiş. O zamandan beri aynı sermaye ile yola devam ediyor.
Şirketin bilançosunda hatırladığım kadarıyla kardan ayrılmış yedekler 8,5 milyon civarı gözüküyor. Yıllardır adam gibi kar açıklayamadığı
için belkide yönetimde değişikliğe gittiler. Eğer arsa parasını da sermayeye ekleme gibi bir düşünceleri varsa %1000'e yakın bedelsiz verme potansiyeli ortaya çıkıyor.Ama bu yazdıklarım olur mu bilmem. Ama şu yaptığı hareketleri yabancı ilgisini görünce elbet bir tanesi gerçekleşir diye umut ediyorum. YTD.
Yer İmleri