Sayfa 288/591 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. https://www.tradingview.com/x/PzDS3KJK/

günlük.

kanala girmek istedi ama olmadı.

eğer kanala giremezsek 12.40 son kalemiz olur.

onun altı harran ovası gibi boş.

grafikleri olunca yorumlamak işin en kolayı

olmadan,ne olabiliri bulmaya çaba gösterdiğimiz için tabi biraz sıkıntı oluyor

teknik ne kadar boşşa emin olunki temelde okadar boştur

sonuçda ikiside geçmişe bakıp gelecekde ne olabileceğini bulmaya çalışıyor

tabi bence

2. Sn Turquaz,
    Tahtadaki baskı çok bariz...
    Bilinçli, ısrarlı, bıktırıcı.

3. Bu ısrarın resmidir.

4. Beni endişelendiren şey borsadaki düşüş...o dursa!

5.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Beni endişelendiren şey borsadaki düşüş...o dursa!
    Endeks an itibariyle -%0,15
    Ama her taraf kan gölü

6. Dün baba kağıtlardaydı satış ağırlığı,bu gün genele yaydılar büyükleri tutuyorlar sanırım...strateji mi uyguluyorlar acaba...satışlarda baş rolde genelde bofa...

7. Bizim millet niye böyle panik yapar anlamıyorum,dünyada 2020 yi pozitif kapatan başka kaç ülke var? avrupa,abd cılkı çıkmış,bizi onlarla mı kıyaslıyorsun?ihracaktçı şirketlerimiz ihracat,ciro,kar rekorları kırıyor...aşı nedeniyle pandeminin sonu göründü...egser özelinde rekorlar kırıyor

8.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Bizim millet niye böyle panik yapar anlamıyorum,dünyada 2020 yi pozitif kapatan başka kaç ülke var? avrupa,abd cılkı çıkmış,bizi onlarla mı kıyaslıyorsun?ihracaktçı şirketlerimiz ihracat,ciro,kar rekorları kırıyor...aşı nedeniyle pandeminin sonu göründü...egser özelinde rekorlar kırıyor
    Panik yapan millet yani ky değil ki. Panik havasını yaratan büyük oynayan spekülatör ve manipulatörler.
    Ciddi marjlar oluşacak ki trade yapsınlar, hisse toplasınlar. Şükür ki bizim tahtamızda da manipülatörlerin ağababası var ve bu havayı sonuna kadar kullanıyor.
    Bu tuzağa düşmemek iyi de, daha iyisi onun gibi düşünüp ondan bir tık önce veya beraber hareket edebilmek. Bu da çok olası değil gibi.

Sayfa 288/591 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •