Artan

1,41 14.63 15:45
55,00 10 15:45
267,50 9.99 15:36
38,14 9.98 15:45
27,34 9.98 13:55
Artan Hisseler

Azalan

283,50 -10 15:41
45,36 -10 15:42
47,70 -10 15:36
43,74 -10 15:44
372,00 -9.98 15:45
Azalan Hisseler

İşlem

10.820.527.414,84 15:46
7.083.693.432,80 15:46
7.066.858.120,00 15:46
6.057.015.001,85 15:45
5.815.702.178,35 15:46
Tüm Hisseler
Sayfa 288/1049 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8681 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. peki tahtası kapanan kaç şirket var ..köytaşlar santral ler kepezler aktaşlar sence hangisi sonuca ulaştı.kaldıki şirket içi boşaltmak o kadar kolayki isterse içi boş bir şirketle hepimizi bırakır.örnek raks markasıda satıldı ve çatır çatır mal satıyor.keşke bir yol bulsak keşke devlet bizi korusa keşke o açık kapıyı inşallah bulursun çok kişiyi kurtarırsın sakın benim düşüncem seni yolundan çevirmesin allah yar yardımcın olsun.

2. Ne guzel demissin keske devlet korusa diye. Devletin seni korumasi icin devlete baski yapman lazim. Devlete sorununu hissttirmen lazim. Gerekirse devleti mahkemeye vermen lazim. Bir sekilde devletle tema etmen lazim. Oyle oturdugun yerde param gelsin diye bekleran hic bir sonuc almazsin. Bir platform kursak kot disi birakilanlat bir araya gelsek basinda sagda solda boraya yatirim yapmayin devlet sahip cikmiyor desek belki dikkat cekeriz. Millet yatirim yapmaktan uzak durunca bak bakalim nasil cozum bulurlar.

3. devletimize boynumuz kıldan ince inşallah bunlara çözüm bulacak hükümetler ,yeni dürüst hakkaniyetli nesiller yetişir.neyse dostum umarım buluruz çıkış yolunu..

4. Devlet kutsaldır.öyle her olumsuzlugu devletten bilmek ne nasıl bir ruh halidir..senin sorunun devletle degil hükümetle.. gidin hükümete ne derseniz diyin ama her cümlenizde devletimize küfür edeceginize birazda ya bem bu hisseyi niye aldım başka hissemi yoktu diye birazda kendinizi sorgulayın.devletine her fırsatta küfür eden biriyle benim yol arkadaslığım olamaz.elimdeki hisseleride devletime kurban ederim...yönetimler maduriyet yaratabilir madur olanlarda isyanını ve tepkisini yönetime verebilir buna hiç kimse bir sey diyemez ama devlet kutsal bir nesnedir.ikide bir agzınıza alarak kirletmeyin..

5.  Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    Devlet kutsaldır.öyle her olumsuzlugu devletten bilmek ne nasıl bir ruh halidir..senin sorunun devletle degil hükümetle.. gidin hükümete ne derseniz diyin ama her cümlenizde devletimize küfür edeceginize birazda ya bem bu hisseyi niye aldım başka hissemi yoktu diye birazda kendinizi sorgulayın.devletine her fırsatta küfür eden biriyle benim yol arkadaslığım olamaz.elimdeki hisseleride devletime kurban ederim...yönetimler maduriyet yaratabilir madur olanlarda isyanını ve tepkisini yönetime verebilir buna hiç kimse bir sey diyemez ama devlet kutsal bir nesnedir.ikide bir agzınıza alarak kirletmeyin..
    aklın yolun birdir dostum benim düşünçelerimi yansıtmışsın .sonuç benim taraftan beklemek..

6.  Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    Devlet kutsaldır.öyle her olumsuzlugu devletten bilmek ne nasıl bir ruh halidir..senin sorunun devletle degil hükümetle.. gidin hükümete ne derseniz diyin ama her cümlenizde devletimize küfür edeceginize birazda ya bem bu hisseyi niye aldım başka hissemi yoktu diye birazda kendinizi sorgulayın.devletine her fırsatta küfür eden biriyle benim yol arkadaslığım olamaz.elimdeki hisseleride devletime kurban ederim...yönetimler maduriyet yaratabilir madur olanlarda isyanını ve tepkisini yönetime verebilir buna hiç kimse bir sey diyemez ama devlet kutsal bir nesnedir.ikide bir agzınıza alarak kirletmeyin..
    Her olumsuzlugun duzeltilmesini elbetteki devletten bekleyeceksin. O zaman orman kanunlari devreye girer. Spk yi kuran ve bu yasalari cikartan devlet. Devlete karsi gelelim demiyorum devlete cikarmis oldugu yasalarin yeresiz oldugunu soylememiz lazim. Oyle kuru gurultu ile devlet sevilmez istiyorsan pazartesi herkes elindeki printas hissesini mehmetcik vakfina bagislasin. Sonra devlete diyelim ki bu nu boraaya dondur parasi mehmetcik vakfina bagislatacagiz diyelim. Bakalim bagislayacakmisin.

7. Şimdi birde bunun için kavga edin. Nedir bu ya. Devlet zaten namusumuz. Devlet derken hükümetlerin kastedildiği açık değil mi. Neden sürekli gerginlik çıkarma peşinde insanlar anlamıyorum. Beğenmiyorsan yorumu eleştirirsin. Ancak insanları bu şekilde suçlamak ne demek ya.

8. Spk kot dışı bıraktığı şirketlerin neden kot dışı bırakıldığını zaten açıklıyor.Borsada işlem gören sirketlerin Spk ya karşı sorumlulukları var.Bizim şirketimizin yapması gereken yükümlülükleri uyarılara rağmen zamanında yapmaması borsadan çıkarılmasına sebep olmadımı???

Spk yı dava etmek istediğinde Çbs pirintaş ve Çbs boya'nın borsadan atılma sebebini tekrar söyleyecekler size.Bence boşuna uğraşmayın derim.

Sayfa 288/1049 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •