Sayfa 289/463 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 3697 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Efendim mal istiyor desek ,iki tavan daha yapaydi maliyeti 40 larda olanlar bezdi çikardi zaten.Ben anlamiş degilim ,inanin .Para kazanmaktan ziyade bu bilmecenin sonu daha çok merak uyandirdi bende.

2.  Alıntı Originally Posted by Angryson Yazıyı Oku
    Efendim mal istiyor desek ,iki tavan daha yapaydi maliyeti 40 larda olanlar bezdi çikardi zaten.Ben anlamiş degilim ,inanin .Para kazanmaktan ziyade bu bilmecenin sonu daha çok merak uyandirdi bende.
    Yani diyorsun ki Her an herşey olabilir kardeş ;)

3. 9 ay oldu nerde ise Galatasaray elimize vereli kol beden kestik buraya geldik 200 binden 100 bin kaldı onu da buraya gömdüm Yo buda gider yada zararı çıkarırız yoksa ötesi ne olur artık düşünmek istemiyorum bakalım ne olacak artık .

4.  Alıntı Originally Posted by Angryson Yazıyı Oku
    Yani çok ilginç gerçekten.İsteseler şu an 200 dahi olabilrdi.Derinlik karşimda alim basladigi an 15k emir koyuyor.Tutamiyor arkasina 15 k daha yigiyor.Gözlerimle şahit oluyorum.Agzim açik yeminle.Devlet mi karşida başka ekip mi bilemedim.Allah sonumuzu hayreyleye.
    Zamanı geldiğinde pişecek olgunlaşacak sonra tahtacı kendisi kırbacı verecek dıyebılırlerkı altı kat gelmıs daha ne olsun, burası borsa altıda gider altmışta... Hele şu sermaye artışı falan gelsın beklenen haberler gelsin tahtacıda buldugu fiyattan alır acelesi yok.. Neler gördük neler... Bekleyip görecez gersıı kısmet buralarda işlem yapması guzel buraları dıp yapıyor hisse...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Dostlar yarindan itibaren kapatip, telefonuda bölüp parçaliyorum.Selamlar.

6. Fazla debelenme klnma işlem hacmın diplerde...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

7. Hisse almak istiyorsan daha buyuk düşünmelisin...

8.  Alıntı Originally Posted by Nusubakom61 Yazıyı Oku
    Aracı kuruma göre değişiyor. Ben globalden işlem yapıyorum. Bugün aldığımı yarın satabiliyorum. Bugün sattığımı bugün alabiliyorum.

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sordum böyle birşey yok bugün satarsan yarın alabiliyorsun yani o parayı yarın kullanabiliyorsun

Sayfa 289/463 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •