Efendim mal istiyor desek ,iki tavan daha yapaydi maliyeti 40 larda olanlar bezdi çikardi zaten.Ben anlamiş degilim ,inanin .Para kazanmaktan ziyade bu bilmecenin sonu daha çok merak uyandirdi bende.
Efendim mal istiyor desek ,iki tavan daha yapaydi maliyeti 40 larda olanlar bezdi çikardi zaten.Ben anlamiş degilim ,inanin .Para kazanmaktan ziyade bu bilmecenin sonu daha çok merak uyandirdi bende.
9 ay oldu nerde ise Galatasaray elimize vereli kol beden kestik buraya geldik 200 binden 100 bin kaldı onu da buraya gömdüm Yo buda gider yada zararı çıkarırız yoksa ötesi ne olur artık düşünmek istemiyorum bakalım ne olacak artık .
Zamanı geldiğinde pişecek olgunlaşacak sonra tahtacı kendisi kırbacı verecek dıyebılırlerkı altı kat gelmıs daha ne olsun, burası borsa altıda gider altmışta... Hele şu sermaye artışı falan gelsın beklenen haberler gelsin tahtacıda buldugu fiyattan alır acelesi yok.. Neler gördük neler... Bekleyip görecez gersıı kısmet buralarda işlem yapması guzel buraları dıp yapıyor hisse...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Dostlar yarindan itibaren kapatip, telefonuda bölüp parçaliyorum.Selamlar.
Fazla debelenme klnma işlem hacmın diplerde...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Hisse almak istiyorsan daha buyuk düşünmelisin...
Yer İmleri