Sayfa 29/1252 İlkİlk ... 19272829303139791295291029 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Her Dolçe Vita hayatın bir kırılımı vardır.
    İster Ülke olsun ister kişi farketmez.
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

2. Özel bankalarda kamu bankaları gibi kredi verme yarışına girerse mevduat faizlerine nasıl yansır ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Birileri icin yikim olan baska birileri icin de firsat olur.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Özel bankalarda kamu bankaları gibi kredi verme yarışına girerse mevduat faizlerine nasıl yansır ?
    Güzel yansır 0.98 konut kredisi verdiler faizler mi geriledi cepten yediler ..kgf nasıl yansıdıysa öyle yansır bahri

5.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Güzel yansır 0.98 konut kredisi verdiler faizler mi geriledi cepten yediler ..kgf nasıl yansıdıysa öyle yansır bahri
    bende aynısını düşündüm

6. 3 gün önceki gibi yine bankacılar kazanamasin banka açılınca düşükten satsin diye kura düşüş pozisyonu saat 8 oldunmu müdahale başlıyor sasmadi yine

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bende aynısını düşündüm
    Kazanacaksın bahri önümüzdeki 1 yıl TL yılı doları sevmiyorsun biliyorum ama biraz altın işini öğren bence ufaktan ufaktan heleki uzun vade altın asla sasmaz ..16 yıl önce 9 TL den çeyrek alıp 170 kusurlerden satmisligim var hesaplasana nerede var böyle bir getiri . Ve şu an çeyrek 330 TL civarı düşün tutsaymisim nerdeyse 2 kat daha alacakmisim ...170 den 330 a 2 yılda geldi zaten

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Özel bankalarda kamu bankaları gibi kredi verme yarışına girerse mevduat faizlerine nasıl yansır ?
    sn bahri
    şuan reel piyasanın içindeyim.izlenimim şu ki özel bankaların çoğu kredi vermekte çok hevesli değil.fakat bu ilelebet böyle
    gitmez. geçen gün ykb nın bedelli sermaye artırımı ve dün yoncadan gelen bedelli istekleri gösteriyorki banka rasyolarında sıkıntı olduğu.dolayısı ile önümüzdeki günlerde birçok banka bedelliye gidecek.peki neden ?
    özkaynağını güçlendirip kredi musluğunu açmak için mi? yoksa
    bataklarım var sermayem boka gidiyor para lazım alacaklarımı alamıyorum.kredi vermeye sonra bakarız modumu?
    burayı kestiremiyorum.
    dolayısı ile bankalar şuan para lazım ve her halukarda faizi yukarda tutarlar diyorum.
    syg.
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

Sayfa 29/1252 İlkİlk ... 19272829303139791295291029 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •