Her Dolçe Vita hayatın bir kırılımı vardır.
İster Ülke olsun ister kişi farketmez.
Her Dolçe Vita hayatın bir kırılımı vardır.
İster Ülke olsun ister kişi farketmez.
ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....
Özel bankalarda kamu bankaları gibi kredi verme yarışına girerse mevduat faizlerine nasıl yansır ?
Birileri icin yikim olan baska birileri icin de firsat olur.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
3 gün önceki gibi yine bankacılar kazanamasin banka açılınca düşükten satsin diye kura düşüş pozisyonusaat 8 oldunmu müdahale başlıyor sasmadi yine
![]()
Kazanacaksın bahri önümüzdeki 1 yıl TL yılı doları sevmiyorsun biliyorum ama biraz altın işini öğren bence ufaktan ufaktanheleki uzun vade altın asla sasmaz ..16 yıl önce 9 TL den çeyrek alıp 170 kusurlerden satmisligim var hesaplasana nerede var böyle bir getiri
. Ve şu an çeyrek 330 TL civarı düşün tutsaymisim nerdeyse 2 kat daha alacakmisim ...170 den 330 a 2 yılda geldi zaten
sn bahri
şuan reel piyasanın içindeyim.izlenimim şu ki özel bankaların çoğu kredi vermekte çok hevesli değil.fakat bu ilelebet böyle
gitmez. geçen gün ykb nın bedelli sermaye artırımı ve dün yoncadan gelen bedelli istekleri gösteriyorki banka rasyolarında sıkıntı olduğu.dolayısı ile önümüzdeki günlerde birçok banka bedelliye gidecek.peki neden ?
özkaynağını güçlendirip kredi musluğunu açmak için mi? yoksa
bataklarım var sermayem boka gidiyor para lazım alacaklarımı alamıyorum.kredi vermeye sonra bakarız modumu?
burayı kestiremiyorum.
dolayısı ile bankalar şuan para lazım ve her halukarda faizi yukarda tutarlar diyorum.
syg.
ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....
Yer İmleri