Ben issizim demedim arkadaş mevzu nereye geldi. Tamam arkadaşlar yok hepiniz rahatlayin. Milletimiz tuhaf gerçekten.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben issizim demedim arkadaş mevzu nereye geldi. Tamam arkadaşlar yok hepiniz rahatlayin. Milletimiz tuhaf gerçekten.
Atsin fotoyu bu ayda borsadaki hisselerden kaybedecegim parayi buna veririm bir ay al sat yapmam sozumun arkasindayim 10ooo vermezsem madam bana adam demesin
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşsizim olayı yanlış oldu ama hesap olayı doğru
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reis bunlar hep senin yüzünden oldu . Bak şimdi bize ateş ediyorlar
Traderx philosopher ve onceki gun teknikci arkadaslar her daim cikacak algisi yaptilar. Belki ellerinde vardi belki rolleri oydu bilemem. Ama su kesin ki galip bu hisseyi gozden cikarrmis. Mecbur 1 ileri 3 geri yapmali. 2 gundur geri. Ya yarin ya da ptesi bir ileri yapmali ki ky atlasin. Hergun duseni kim alsin? Sadece maliyet dusue dersindeki bahtsizlar. İnsallah toparlar. Olumlu gaz verip yanilan yaniltanlar ozur dilemez olmhs. Hayirli sahurlar helal kazanclar bol sanslarr.. ytd
Bak kardesim beni ilgilendirmiyor senin ne kadar lotun oldugu benim karsi ciktigim sey burada boburlenmeyeceksin sana vaat ettim 25000 tl dedim sen bu parayi 1 seansda borsadan kazanamazsin ama ben sana 1 tusla gonderirim madem oyle gel boyle at fotoyu dedigimi yapmazsam ne dersen oluyum
Tamam kardeşim yok bende sen rahat rahat uyu sıkma canını güzel güzel bana vericegin parayi .
Pes diyorum sen ve senin gibilere sanada Allah rahatlik versin bol kazanclar
Yer İmleri