Sayfa 292/682 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    İşsizim diyorsun 300.000 lot üç tl eden 900.000 tl eder bu parayla işsiz olmaz kendi işini bile kurarsın söylediklerin pek mantıklı gelmedi kardeşim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben issizim demedim arkadaş mevzu nereye geldi . Tamam arkadaşlar yok hepiniz rahatlayin. Milletimiz tuhaf gerçekten.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Atsin fotoyu bu ayda borsadaki hisselerden kaybedecegim parayi buna veririm bir ay al sat yapmam sozumun arkasindayim 10ooo vermezsem madam bana adam demesin

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. İşsizim olayı yanlış oldu ama hesap olayı doğru

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    patron özelden yazabilirsin, burdanda yazabilirsin burası bir kurum değil kimseyi meşgul etmez yazilanlar, zaten burda yazılanlara bakıp ta alan satan varsa borsadan anlamiyordur. Benim 2015 den beri mevduata vurunca yaklaşık 150 bin lira zararım var, bir turlu çıkamadık, bu hissede öylesine takiliyorum acaba kısa vadede vurgun olurmu diye, yoksa sağlam iki hissem var iki yildir yapıştım adeta birakmiyom, saolsun onlarda bana bu zararı yazdilar, sirketin çalışanı gibi oldum iki yildir bütünleştik, bu hisseye iki gün oldu geleli ben.
    Reis bunlar hep senin yüzünden oldu . Bak şimdi bize ateş ediyorlar

5. Traderx philosopher ve onceki gun teknikci arkadaslar her daim cikacak algisi yaptilar. Belki ellerinde vardi belki rolleri oydu bilemem. Ama su kesin ki galip bu hisseyi gozden cikarrmis. Mecbur 1 ileri 3 geri yapmali. 2 gundur geri. Ya yarin ya da ptesi bir ileri yapmali ki ky atlasin. Hergun duseni kim alsin? Sadece maliyet dusue dersindeki bahtsizlar. İnsallah toparlar. Olumlu gaz verip yanilan yaniltanlar ozur dilemez olmhs. Hayirli sahurlar helal kazanclar bol sanslarr.. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    Reis bunlar hep senin yüzünden oldu . Bak şimdi bize ateş ediyorlar

Bak kardesim beni ilgilendirmiyor senin ne kadar lotun oldugu benim karsi ciktigim sey burada boburlenmeyeceksin sana vaat ettim 25000 tl dedim sen bu parayi 1 seansda borsadan kazanamazsin ama ben sana 1 tusla gonderirim madem oyle gel boyle at fotoyu dedigimi yapmazsam ne dersen oluyum

7.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Bak kardesim beni ilgilendirmiyor senin ne kadar lotun oldugu benim karsi ciktigim sey burada boburlenmeyeceksin sana vaat ettim 25000 tl dedim sen bu parayi 1 seansda borsadan kazanamazsin ama ben sana 1 tusla gonderirim madem oyle gel boyle at fotoyu dedigimi yapmazsam ne dersen oluyum

Tamam kardeşim yok bende sen rahat rahat uyu sıkma canını güzel güzel bana vericegin parayi .

8.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    Tamam kardeşim yok bende sen rahat rahat uyu sıkma canını güzel güzel bana vericegin parayi .

Pes diyorum sen ve senin gibilere sanada Allah rahatlik versin bol kazanclar

Sayfa 292/682 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •