Sayfa 293/905 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. bunu satip ne alacagizki zaten cogu kagit kendini 2 ye katlamis...bu salak spekte bizi satacagimizimi dusunuyor da 2 ye katlamis kagit mi alin diyor...haa spekmisin tahta yapicimisin nesin egerki millet diger kagitlardan parayi kazanipta fellak fellak cikmamis kagit ararsa birde bunu kesfederlerse gorursun anyayi konyayi

Endekse satış gelse bu balyoz yemişe dönüyor.
    Toparlansa, balyozun etkisinden ayağa kalkamiyor bu milis.
    Ne hallere düştük.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Endekse satış gelse bu balyoz yemişe dönüyor.
    Toparlansa, balyozun etkisinden ayağa kalkamiyor bu milis.
    Ne hallere düştük.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2400 endek zirve yaptiginda bu 284 gormustu...simdi endeks 3000 devirdi bu hala 225 lerde takiliyor...bunun tahtacisimi spek i mi neyse para kazanmak istemiyor...hicmi arkadaslari yok bunun illaki borsaci arkadasi vardir..o arkadasi borsadan soyle para kazandim boyle para kazandim dediginde bu okuz spekmi tahtaci acaba arkadaslarina ne diyordur

4. Vardır bir hesapları ama ben hareketin bölündükten sonra olacağını düsünüyorum. Şirkette sıkıntı var mı yok beklerim o zaman

5.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    2400 endek zirve yaptiginda bu 284 gormustu...simdi endeks 3000 devirdi bu hala 225 lerde takiliyor...bunun tahtacisimi spek i mi neyse para kazanmak istemiyor...hicmi arkadaslari yok bunun illaki borsaci arkadasi vardir..o arkadasi borsadan soyle para kazandim boyle para kazandim dediginde bu okuz spekmi tahtaci acaba arkadaslarina ne diyordur
    Burada spek falan yok . Spek para kazanmak ister. Burada islem yok para kazanma yok. Kim ugrasa tahtaya vur kafasina. Amaç üzüm yemek falan degil. Sadece ve sadece biktirarak milletin elinde sifir mal kalana kadar eziyet. Bunu da yapacak gücü olan bir kişi var sadece.patronn. Namı diger ororororsssspppppu evvvvvvvlaaaaadddddddi.

6. Biz yandık kavrulduk evliya olduk. Şu kuşlu sitede yeni düşen tipler var. Bugun tavan yarin tavan 2 tavandan aşağı mal vermem. Şöyle grafik cizdim Şöyle tekniği var. 3 vakte kadar 280 üstüne atacak en çok onlara üzülüyorum. Bende niye burdayim. Çıkmayan candan ümit kesilmez

7. evet aynen budur. gerizekali patronaj ve tahtacisi satmak isteyene firsat vermeden bekliyorlar ki ky aptalca zararina satsin elindekileri borsa tarihi zirvedeyken. bekler daha. endeks ciddi duzeltmeye girdiginde yakinda, diger buyuk hissemden cikan nakidin tamamini buraya sakliyorum

Arkadaşlar bu hissede büyük bir tahtacı var
    Ama patronla kavga halinde

Patron zaten geri zekalının teki olduğu için herkesle kavgalı

Herif o kadar gerizekalı ki
    Hisse yükselmesin diye neredeyse şirketi baltalayacak

O yüzden

Çapsız
    Geri zekalı
    Ailenin en beceriksizi
    Sülalenin en beceriksizi
    Ölene kadar hissedarını mutlu etmeyecek
    Bütün hisseleri şirketle ilgili kötü haberler yayıp kendisi toplayacağını sana

Çapsız
    Mutsuz
    Depresyonda
    Beceriksiz
    Ailenin de beceriksiz olduğunu teyit ettiği

Sülalenin en kötü şirketi kendine verilmiş

Bir patronu bar.

Bu geri zekalı

Şirketi parlatsa
    Yatırımları anlatsa
    Gelecek planlarını anlatsa

Hisse 800 tl olacak