Yorum yapan kimse yok mu
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorum yapan kimse yok mu
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir firmanın varlığından ve ne iş yaptığından doğrusu yeni haberim oldu eksikliğimiz tabi...borsayla ilgili pek çok kişinin de bilgisi olduğunu sanmıyorum zira sosyal medyada ,twiterda tek kelime edeni görmedim ,halbuki sene başında 2..61 olan hisse şu an 6 olmuş ,keşke daha önce öğrenseydim ama çok fiyatlanmış yani belli de olmaz pandemi döneminde daha da çok gidebilir
Yönetim Kurulumuz bugün tarihli toplantısında,şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının 500.000.000 (Beşyüzmilyon) TL'ye artırılmasına ilişkin olarak anasözleşmemizin Sermaye başlıklı 6. maddesinin ekteki şekilde değiştirilmesine, ilgili değişikliğin BDDK'dan, SPK'dan ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınarak Genel kurulun onayına sunulmasına karar vermiştir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
ohooo düşüşün nedeni anlaşıldı
müracaat edecekde
daha üç kurumdan onay gelecekde
bu karar verecek
5-6 aylık süreç var
tabi bence
Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
telegram grubu beni grupdan atmışsınız
ne oldu başınız göğemi erdi
hissemiz tavan tavanmı gitti
bi haberi bile yorumlayamayacak kadar kapasitesizsiniz.
okuduğunu anlamayan yorumlayamayan kişilerle doldurmuşsunuz grubu
elbet gidecek ama önce olgunlaşacak.
tabi bence.
öyle grupları boşverin
orada doğru söyleyeni istemezler sadece çok para vaadleri ile hipnotize ettikleri avlarının onlara tapmalarını beklerler
hergün hipnotize ettikleri avlarını taze tutmak için selam verip geyik yaparlar ama aslında amaçları sadece kendileri kazansın arkalarında yıkım bıraksınlar
Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Orada derinlik paylaşılıyor.
Ben o derinliği görmek ve olursa haberleri anlık görmek için oralardayım
ama maalesef çok bilinçsiz yatrımcı var.
Haberleri yorumluyorum diye grupdan attılar
insanlar spk'ya kayıtlı sermaye tavanı yükseltme müracatını bile sermaye arttırımı kararı aldı zannediyorlar
Yer İmleri