Sayfa 294/1049 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    Ağa koş bedava coin veriyorlar
    coin piyasasından çıktım token piyasasına girdim..hemde en ucuzundan ve karanlığından...block mason kredi protokolu...BCPT..gel sende gel pişman olmazsın...ahahahhahhahhahahahah

2. coin ve token piyasasında zararmı ettin gel bcpt ye...uzun vadeli kredi alır gibi tokenmi coinmi alacan gel bcpt ye...paran yok ama sağlığınmı bozuk uzun vadeli token ve coin cinsinden borçlanarak tedavimi olacan gel bcpt ye...gel amk gel..proceye gellllllllll...ahahahhahahahahhahah

sizin procenizi yiyim...ahahahahahah

3. .BLOCKMASON CREDİT PROTOKOL – BCPT
    Resmi İnternet Sitesi : TIKLAYINIZ
    Coinmarketcap Verileri :TIKLAYINIZ
    Açıklama : Kredi Protokolü, Ethereum blok zinciri kullanan taraflar arasındaki borçların ve borçların defterlerini kalıcı olarak kaydetmek için kullanılan bir sistemdir.Saklanan kayıtların kalıcılığını ve güvenilirliğini garanti eder, ayrıca katılımcı taraflarca verilen kredilerin onaylanması ve sözleşmeye taraf tarafların kimlik belgelerinin kriptografik imzalar yoluyla doğrulanması gibi belirli akıllı sözleşme özelliklerinin uygulanmasını sağlar.
    Yorum : Bankacılık sistemleri için kredi ve bilgi paylaşımı açısından düşündüğümüzde çok iyi bir fikir olduğunu görüyoruz. Üstelik iyi referansları var. Ayrıca bu proje sadece kredi sektörü değil tıbbi ve sosyal sektörde de hizmet vermeyi amaçlıyor. İleriki yıllarda değerleneceğini ve gelişeceğini düşündüğümüz bir alt yapıdır.

4. 6.SALT – SALT
    Resmi İnternet Sitesi : TIKLAYINIZ
    Coinmarketcap Verileri :TIKLAYINIZ
    Açıklama : SALT kredinin her adımını düzene sokar. Başvuru sürecini, borç alanın kredi puanı yerine blok zincir varlıklarının değerine odaklanarak basitleştirdik. Borçlular otomatik olarak geniş kredi ağı ağımızdaki sermayeyle eşleştirilir. SALT, üyelerin güvenle ödünç verebilmesi için kredinin ömrü boyunca tamamen denetlenmiş, ultra-güvenli bir mimaride teminat varlıklarını güvende tutar.
    Yorum : Kredi verme ve ekonomi sektörü üzerine kurulmuş sağlam bir blockchain teknoloji projesi olarak görüyoruz. Bu nedenle incelemenizi tavsiye ederiz.

5. SALT ve BCPT ikiside genelde ve özünde kredi ve sektörel borç verip alma mantığı üzerine proce geliştiriyorlar..salt 5,5 dolar..bcpt 0,65 cent..bana bedefaaa geldi BCPT.ahahahhahahahahah

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    Ağa koş bedava coin veriyorlar
     Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    benimi çağırdın..periyodik hafta sonu kafa çekme seansındaydım..yeni kalktım....ahahahhahahhaha
    Sultanım burada senden başka ağa'mı varki. Sabahı şerifler hayır olsun.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

7.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    coin ve token piyasasında zararmı ettin gel bcpt ye...uzun vadeli kredi alır gibi tokenmi coinmi alacan gel bcpt ye...paran yok ama sağlığınmı bozuk uzun vadeli token ve coin cinsinden borçlanarak tedavimi olacan gel bcpt ye...gel amk gel..proceye gellllllllll...ahahahhahahahahhahah

sizin procenizi yiyim...ahahahahahah
    sultanim iyiki varsin, muhabbetine doyum olmuyor.
    mahlasinda muhtesem!
    Sultan 1. Krokodil.

biraz sultan 1. kilicarslan' a benziyor sanki.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

8.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Sultanım burada senden başka ağa'mı varki. Sabahı şerifler hayır olsun.
    adem abim adem abim..senin allahın agurban adem abim..ağa nızı biloo ağa yapmışlarkıgğgğgy..)))9

hayırlı kademli sabahlar abim..

Sayfa 294/1049 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •