Sayfa 295/540 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by steed1987 Yazıyı Oku
    pazartesi görürsünüz artık bilançoyu ancak kingsailor ın dediği gibi herkes pozisyonunu aldı bence hiç bir şeyi etkilemez.
    AYNEN dediğin gibi tahmınen ..iyi bilanço yukarı hızlı tepki vermeyebilir..baskı ve sonra yukarı yavaş yavaş gidiş diye tahmin ediyorum..zaten bir yıllık yükselişinide adım adım yapmış

2. Hayırlı uğurlu olsun.Bende katıldım aranıza.
    İnşallah bol kazançlı bir yıl görürüz. Selamlar tekrardan.

YTD.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

3. Hoşgeldiniz... ayağınız uğurlu gelsin uluse' ye...bilancomuzun eli kulağında..9 ay 10.gunu bugün ytd

4. Bugün son gün değil mi bilanço için...

5. Son gün olsa be olur endeks 1.53 artışa bizim eşek yerlerde adam hala tek tek lot sayıyor sanki aç gözü soymaya edi ve budu ne yapacağını şaşırdı farklı aracı kurumlar lâ çalışıp hala milleti nasıl öperim yavsakliginda

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bugün 20 üzerinde kapanış yapabiriz.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by golgota86 Yazıyı Oku
    Son gün olsa be olur endeks 1.53 artışa bizim eşek yerlerde adam hala tek tek lot sayıyor sanki aç gözü soymaya edi ve budu ne yapacağını şaşırdı farklı aracı kurumlar lâ çalışıp hala milleti nasıl öperim yavsakliginda

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Belkide bize öyle geliyordur... Yani öyle innamak istediğimiz icin öyle görüyor olabiliriz..

8. Bi aragaz verdi bakalim arkasi gelecekmi.
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 295/540 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •