gülünç olma yuzde 72 zeynepte olan hissede bedelli kararı alınmaz bunların uçan kuşa borcu var bedelliye parayı nerden bulacak keşke böyle bir karar alsa inan bütün diğer hisselerimi satar kervan alırım .
işte senin borsa ve bilanço bedelli bilgin bukadar.bilmediğin konularda ahkam kesme keşke bedelli kararı alsa
ben bunları yazdımya bidaha bunu gündeme getiremezsin
Hocam onun amaci dilekceyi gormek degil... Onun amaci grubu yipratmak...
Ne kadar belge koyduk her soyledigini curuttuk, yok bu belge yanlis yok bu boyle kendisi ugrassin hocam bak bakirkoy 1 nci asliyede dava acmis bizim davada oralarda gitsin alsin...
Siz dilekceyi buraya yapistirdigimda onun susacagini mi zannediyorsunuz...
Onun icin yalanci birini bu kadar carpitan birini ve bu kadar kiviran birini ikna etmek gibi bir derdim yok.
O arkadasin kuyruk acisi var hala onu cikaramiyor. Her seyi bildigini zanneden bu arkadas bu yuzden yazmaya devam ediyor...
Dava numarasina kadar paylastim gitsin baksin hocam. Isi gucu carpitma... Sikistin mi insanlara lakap takan. Kucuk goren birine yardim etmeyecegim.
Cunku kendisi daha vekalet yazmayi bilmez, o kadar ikaz etmemize eagmen bak tahtaniz kapanir dememize ragmen dinlemedi
Onun amaci dedigim gibi insanlari itibarsizlastirmak... Ve birilerine hizmet etmek...
Ona belese bilgi de belge de yok...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Nerde bu volbor gelsin bakalim yazzsin birseylerr. ne istiyormus ne tavsiye ediyormuş sayin turtusss dinleyelim tavsiyelrini volborunnn yazacaklarini gercekten cok merak ediyorummm bekliyorum sayin volbor
Sizin volbor dediğiniz gerçek volbor mu sanki... onun yerine geçmeye çalışan gerçek bir karakter olmak yerine başkalarına özenen kaale alınmak için yırtınan toplum tarafından ezildiği aciz görüldüğü belli bir şahsiyet... bunu eski volbor yazılarını dikkatle okuyanlar hemen farkedebilir... bu zati şahane eski şifre mi unuttum deyip onun rolüne bürünmeye çalışan ezik bir karakter... eski volbor da gerçek volbor da bir fikir vardı bir amaç vardı bi şeyler anlatmaya çalışırdı... bu volbor da toplumun karakterinde yaptığı tahribatın aleni izleri var... belli ki çok ezilmiş çok dışlanmış o yüzden gelip insanlarla dalga geçmeyi meziyet sanıyor... ezik işte kaale almanıza bile şaşırıyorum
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok yok ben taniyorum volboru volvor eski volborr bekliyorum tavsiyerini merakla
Kedinin cigere baktığı gibi , geriden nasılsa bakıyor, satılmış ko
Yer İmleri