bedelliye katılıp , uykuya yatmak daha mantıklı olacaktır. bakalım 28 ine kadar nasıl hareket edecek.
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
bedelliye katılıp , uykuya yatmak daha mantıklı olacaktır. bakalım 28 ine kadar nasıl hareket edecek.
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
ilgi sabah azdı bedelliye millet zararın 3 üne 5 ine bakmadan hisselerden çıkıp enerjilere girdi... ben böyle vurdumduymaz bir bedelli görmedm adamların umrunda değil .rüchan kapanışı da 3.39 a geliyo hisse olarak.. bütünparayla petkime girmiştim müjde falan denilince dün bugünde tavan görünce çıktım rüchan alacaktım rüchanlarıda brütte almayıp gittim akseni 5.68 de yakaladım ona girince rüchan avantasını kaçırmış oldum .. sanırım araplarda hissesini almayıp petkim zoren akenr gezdiler bedelliyi unuttular..![]()
Son düzenleme : aykutvet; 20-08-2020 saat: 19:39.
çok tuhaf ama ya ben ilk defa görüyorum böle bişeyi, krediye yasak tamamda zaten ruchan kredi ile tutturmuyor aracı kurum baskı yapıyor.(cumaya kadar güç bela tutacamkredi ile) Eyy spek gel beraber para kazanalım çok sıkarsan alta kaçırırsın gel etme inat beraber sürelim yukardan satalım daha yukardan alalım hacim yapalım. ana kagıt satalım ruchan alalım , ruchan satıp tekrar ana kaghıt alalım gel bi dene de kent yummyyum alayım sana he de :D
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
bizim tahta yapıcı epey inatçı kafasının dikine gidiyor kent ten öğreneceği çok şey var kent tavanları izliyor pazartesi kent eski hisse tavanlarken rüçhan nasıl yükseltilir onun dersinide alır.
Yer İmleri