Sayfa 296/779 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
Arama sonucu : 6232 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by Borsaci53 Yazıyı Oku
    Tombul kuşun … Satım kar getirimi biraz bekleyip tekrar dalmak mi iyi

Yoksa para lazım değil satmak zorunluda değilim aslında ama şu anki Fed var inflasyon değerler bakarak. Karı götürmek ve bekleyip girmek mantıklı geliyor bana.

Ama dediğim gibi tecrübeli abilerimiz ne düşünüyor acaba.

RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Önümüzde Tombul Kuş için 2. ve 3. çeyreğin bereketli kazançlar sağlayacağını düşünüyorum. Mevsimsel getiriyi görmeden şahsen ben çıkmam. Son çeyreği ise o zaman takip etmek lazım. Üstelik ihtiyacın olmadığını söylüyorsun. Al sat yapabiliyorsan yap. Ama çıkışları çok sert yapıyor. Malını kaptırmakta var. Ben portföyün % 5’i kadar başka bir sebeple yapıyorum. Velhasılı hissenin trendi önemli. O da şu an bu hissede mevcut. Trend bittiğinde karını alıp borsa dışında da değerlendirebilirsin. YTD.

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Allah razı olsun teşekürler cevap için. Hem tav hem thy daha önce üste yazdığım ve paylaştığım resimdeki gibi yarışı satıp sonra tekrardan yerine koydum.

Şimdi aynısı tekrardan yaparım diye düşündüm. Ama dikkat ettiğim burun havacılık düşse tav thy sağlam kalıp az düştü . Bu da sağlam olduğunu sinyaleri veriyor.

O yüzden lazım olmadığı için bu paranın satıp kayıp riski daha yüksek olduğu için sene sonuna yakıp edip 3 veya 4 çeyrek rakamlar gelene kadar beklemek gerekiyor.

Yaz sezonu daha yeni başladı başlamaya yani gidecek yol çok var gibi geliyor babada.

Allah herkese gönlüne göre bereketli kazançlar nasip eder inşAllah. [emoji2969]

YTD fikrimi ve düşünceni paylaştım.

Rize Çayımı demledim sabırla bekliyorum sıkıntı yok.

Tekrar cevap ve paylaşım için teşekkürler [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Önümüzde Tombul Kuş için 2. ve 3. çeyreğin bereketli kazançlar sağlayacağını düşünüyorum. Mevsimsel getiriyi görmeden şahsen ben çıkmam. Son çeyreği ise o zaman takip etmek lazım. Üstelik ihtiyacın olmadığını söylüyorsun. Al sat yapabiliyorsan yap. Ama çıkışları çok sert yapıyor. Malını kaptırmakta var. Ben portföyün % 5�i kadar başka bir sebeple yapıyorum. Velhasılı hissenin trendi önemli. O da şu an bu hissede mevcut. Trend bittiğinde karını alıp borsa dışında da değerlendirebilirsin. YTD.
    RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Taşınan Açıklar da artış yok, pozisyonların tamamına yakını gün içinde karlı kapatılmış, sadece THYAO ve biraz VAKBN taşınmış,

4. Anlaşılan sezon baya iyi geçiyor Turkiyede , guzel bir medya haberi daha aşağıda

Rus Tur operatörleri, önümüzdeki tarihler için Türkiye yönüne sunulan tur paketi satışlarında arz sıkıntısı olduğunu belirtiyor.
    Rusların Avrupa tatil hayali imkansız hale geldi
    Rusların Avrupa tatil hayali imkansız hale geldi
    Rus Tur operatörleri, önümüzdeki tarihler için Türkiye'ye yönüne sunulan tur paketi satışlarına büyük talep olduğunu bu sebeple arz sıkıntısı yaşandığını belirtiyor. Türkiye turlarına gösterilen talep tur operatörlerinin sunduğu arzın üstüne çıktı. Moskova'dan bile iki veya üç gün içinde Antalya'ya tur satın almak imkansız.

THY'nin Moskova Antalya seferlerinde 21 Temmuz'a kadar neredeyse yer yok
    8 Haziran gibi erken bir tarihte Rus tur operatörü Intourist, THY'nin 21 Temmuz'a kadar Türkiye'ye yapacağı uçuşlarda koltuk bloklarında çok az koltuk kaldığını bildirmişti.

'Ağustos'ta bile uçuşlarda yer yok'
    Coral Travel ATOR bülten editörlerine yaptığı açıklamada hem Antalya hem de Ege'ye yönelik bazı uçuşlarda Temmuz ve Ağustos aylarında yer kalmadığını söyledi.

PEGAS Touristik de Antalya uçuşlarında bu hafta neredeyse hiç yer kalmadığını belirtiyor.

ANEX Tour , önümüzdeki 5-6 gün boyunca Türkiye'ye uçuşlarda boş koltuk olmadığını teyit etti.

Dalaman uçuşlarında da yer sıkıntısı yaşanıyor. Bodrum'a yönelik THY'nin Moskova'dan günlük iki uçuşunda yalnızca Temmuz'dan itibaren boş koltuklar var.

Bilanço yaklaşinca bakalim neler olacak bu hissede merak ediyorum😀

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

5. Moskova’da sanki sadece THY çalışıyor 5 dakikada bir TK kuyruklu uçak havalanıyor✈

Who, baby, Who Will Save The World?

6. Amerikan piyasaları hep yeşillendi. Sanki piyasalar sakinleşmiş ve toparlanma emareleri baslayacak gibi geldi bana.
    Havacılık hisseleri baya iyi bugün ama bizde fazla yukari gitmedi. Ama haftaya ılımlı ruzgar esmeye devam edebilir bence. Eger toparlanma devam ederse bizde de etkisini gostermeye devam eder diye düşünüyorum. Zaten Citibank satışi bitirmiş gibi geldi bana, cunku 2 gundur Citinin satışi yok gibi. Brent petrol de de %5 düşmüş görünüyor.
    Piyasa genelinde de iyi hava esti bugün

7. DJ Airlines (DJUSAR) +3,24%
    Who, baby, Who Will Save The World?

8. THY buyumeye kararlı görünüyor. Ucaklar da talebe yetişemiyor şuan turizmde galiba. Gelen haberler bu yönde görünüyor. Asagida da guzel bir haber var bence. Beklenenden daha hızlı büyüme gösterecek gibi bir izlenim oluştu.

Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs sonrası seyahat talebini karşılamak için 30 adet bölgesel uçak siparişi vermeye hazırlanıyor. THY’ye bölgesel uçuşlar için yeni model uçak geliyor. Bayrak taşıyıcı seyahatteki toparlanmayla beraber bölgesel rotalarda kullanılması için bir süredir pazar araştırması yapıyordu. Haber Aero’ya ulaşan bilgiye göre, THY yönetiminin 30 civarında A220-300 tipi uçak alımı için Airbus ile masaya oturacağı belirtiliyor. Embraer 190 E2 ve A220-300 için çalışma yapan THY’nin Airbus’da karar kılmasında daha düşük işletme maliyeti sunması ve menzili ön plana çıkıyor. Airbus’ın deyimiyle “sadece operatörlerin tasarruf etmesi” amacıyla tasarlanan A220, önceki nesil uçaklara kıyasla koltuk başına yüzde 25 daha düşük işletme maliyeti sunuyor. 120-160 koltuğa kadar kapasite sunabilen A220, daha önceki bilinen adıyla CSeries300 ilk olarak Kanadalı uçak üreticisi Bombardier tarafından tasarlandı ve üretildi. Günümüzde Airbus tarafından pazarlanan uçak 6,297 kilometre uçuş menziline ve 91,5 milyon dolar liste fiyatına sahip. Filosunda A320, A330 ve A350 ailesi uçak işleten THY’nin A220 tipi uçağı bulunmuyor.
    Kaynak: haber.aero

Guzel haberler ile çay icmeye devam

Sayfa 296/779 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •