Sayfa 297/993 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

04/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Benzinde 0,53
    Motorinde 1,33 TL/LT

Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
    viyana da iran a olan yaptırımlar ilgili görüşmeler başlamış.ve olumlu gidiyor.muhtemelen anlaşma olur..iran petrol de sahaya çıktımı ..libya da da hafterin dizginlerini kısaltırlarsa..libya da petrol piyasasına girdigi zaman ..petrol un varil fiyatı biranda 90 dolar altına iner..ki o zaman rusyayı kimse iplemez...bir tek gaz sıkıntı olarak devam eder..

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Evet,full..
    Günde 150-200 bin liralik satış yapıyorum,diyor..
    Bu sadece, bir çağrı merkezi çalışanın yaptığı satış..
    Anlayacağınız, savaşı fakirler,Tatili zenginler yapıyor..!!
    Ödemeyi nasıl alıyorlar doğrusu merak ettim, kredi kartı işi bitti, havale de yapamazlar, herhalde gelince elden toka edecekler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ödemeyi nasıl alıyorlar doğrusu merak ettim, kredi kartı işi bitti, havale de yapamazlar, herhalde gelince elden toka edecekler.
    çok görgüsüzlerdir...deste deste dolarla gezerlerve canlı öderler...şöyle düşün orta üstü kalitede ir restuarantın tüm günlük cirosu nu..bir8-10 kişilik rus grup tek başına kaldırır ve canlı öder...gençligimde side de çalişrken canlı şahit oldugum o kadar absürt şeyler gördüm..mesela sadece 6 kişilk bir gruptan 8 bin dolar hesap gelmişti..ve adam teşşekkür edip 1000 dolarda bahşiş atmıştı..sidenin içine araç girişi yasaktır..yaya gelnebilir..jandarma ve kaymakamlıktan özel izin aldı kuyumcu arkdaş..4 tane mercedes kiralanıp adamlar otelden özel olarak alındı. o gün kuyumcu 120 bin dolar lık satış yaptı..ve hepsi deste deste canlı dolarla yapıldı...kredikartını sadece fakirler kullanıyor orada..fakrlik göstergesi adamlarda o kartlar..adam illa cebinden deste çıkaracak

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Daha gidecek çok yolu var.!!!
    Yalan ve talanın prim yaptığı ülkede!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati: 2023 Haziran seçimlerine tek haneli bir enflasyon rakamı ile gireceğiz
    Aylık olarak tek hanelimi acaba ?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    bu gün orkide ayçiçek yağı fiyat listesi yolladı..5 lt yağ 203 tl oldu

Sayfa 297/993 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz