Sayfa 30/50 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
Arama sonucu : 393 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Sistemlerle Kazanç Mümkün mü ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    her ay sistem değiştirme olmaz abi yani ben uygulayamam böyle bir şeyi...nasıl bilebiliriz ki yeni ayda piyasa nasıl hareket edecek? ancak şu yapılır bir hesaba birden fazla sistem tanımlanır (fast-slow gibi) ki yapan arkadaşlar var burada da onların ortalaması çıkar her ay kar/zarar neyse...ya da tek sistem sürekli onunla devam...ama bu ay sistem 1 yeni ay sistem 2 dediğim gibi ben buna karar veremem bunun için kendi adıma konuşayım müneccim olmam lazım...böyle her ay değişim yapıp doğru karar veren varsa da ve değişime gittiği sistemle yeni ayı da karla kapatıyorsa süper birşey ama nereye kadar tutar bu bilmem...

en fazla şu olabilir (ben bunu da yapmam) bu ay yatayda çarpılmıştır sistem o zaman dersin bu ay trend olabilir ben şu trend takip eden sistemi kullanayım...

Alıntı Originally Posted by EWP Yazıyı Oku
    birden fazla sisten var doğal olarak.
    peki bir soru.
    hangi sistem hangi koşulda kullanaılacak. bu ay sistem 1 mi, sistem 2 mi, sistem 61 mi trade için kullanılacak? bu kararı nasıl veriyrosun merak ettim.

istatistikde daha çok örneklemede kullanılan bir yöntem vardır. ortalamaların ortalamasını almak şeklinde. trade boyutuna gelince benzer yapıdaki sistemleri birleştirip tek bir sinyal elde edebilirisn.
    trend takip edenleri bir grup, çok yükseldi sat düştü al yani rsi stokastileri bir grup yapabilirsin
    dahası ortalamaların ortalamasının ağırlıkları ile de oynayıp, beyninden geçen ne varsa matrikse süper bir tek sinyal verdirebilirsin. demedi deme. onu seçseydim bunu bir daha kullanmayacağım pişmanlığı olmaz böylece.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    abi ben bunu zorla ortaya çıkarttım uufuk abi ve EMLAK patronu çokça taciz etmişliğim vardır ÖM yoluyla bu konuda kendilerine buradan bir kere daha teşekkür ediyorum bıkmadan usanmadan cevap verdiler hep...

dediklerinin hepsi doğru abi bu işin sınırı yok...düşündüklerimizin hemen hepsini matriks veya diğer platformlar izin verdiği ölçüde formüle edebiliriz...ama bunun için iyi düşünen bir beyin ve ileri derecede fomül bilgisi lazım...sayısal kafalılar 1-0 önde...

istatistikde daha çok örneklemede kullanılan bir yöntem vardır. ortalamaların ortalamasını almak şeklinde. trade boyutuna gelince benzer yapıdaki sistemleri birleştirip tek bir sinyal elde edebilirisn.
    trend takip edenleri bir grup, çok yükseldi sat düştü al yani rsi stokastileri bir grup yapabilirsin
    dahası ortalamaların ortalamasının ağırlıkları ile de oynayıp, beyninden geçen ne varsa matrikse süper bir tek sinyal verdirebilirsin. demedi deme. onu seçseydim bunu bir daha kullanmayacağım pişmanlığı olmaz böylece.

I, II ve III numaralı resimler open range breakout un farklı versiyonlarının optimize edilmiş halleri. kimisi ilk barı referans alır kimisi ilk 30 dakikayı, kimisi de spot sonrasını.
    IV ve V , ilk üçünün birleşimidir. en az ikisi al demeli yada sat demeli sorgusunun sonucudur.
    IV numaralı resim I,II ve III ün optimize edilmiş değerlerinin birleşimidir.
    V numara ise ; IV ün tek başına optimize edilmiş halidir. o muydu bu muydu yok. V ne derse odur.
    pala varsa ilacı da var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    I numara benimkine benziyor abi...trade sayısı az...ama seninkisi 5 dk mış benimkisi 1 dk...çok işlem yaptıran sistem bence kılçıklı balık gibi...az trade yaptıran fleto...sevdim I numarayı

V numara NIRVANA diyorsun yani

sende yolda giderken arkanı kolla derim...bu resimleri koymasan iyiydi...PALA senide bulur artık

türkoğlu
    senin getiriye baktım 20 küsür
    benim getilere baktım 30 küsür
    peki pala denen namıssız her dip ve tepeyi işaretlese her dipten alsa her tepeden satsa tepeler arası da mimum 500 viop pointi olsa, ne olurdu? yani 0,500 den büyük olan swinglerin toplamı ne kadar?

294 küsür, 294 ün %10 u cimri pala

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yav adamı bunalıma sokmayın
    yokmu elinizde eski püskü kullanmadıklarınızdan, verin şu garibe...
    eminim onlar bile bendekinden iyidir...
    Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

8. aha bu da benim cuma kapanışı...
    utana sıkıla son olarak yayınlıyom...
    bi dahada davosa gelmem

Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

Sayfa 30/50 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •