Sayfa 30/1024 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Burada yazan arkadaşlar var ..Üretici ve mallarda döviz bazlı ...Şimdi Bu arkadaşlar fiyatı nasıl belirleyecek...Cuma 6.40 dı şimdi 6.80 diyelim...Müşteri cuma sipariş vermiş olsa bu gün müşteri %5 karda ya üretici aynı malı yapmak için ham maddeyi gidip dövizle almayacak mı !!!! Böyle bir ortamda üretim-ticaret nasıl işleyecek!!!!
    çekler, senetler patlar..!
    Sadece bunun Domino etkisi ekonomiyi felç eder.!!
    Diğer temel konulara girmiyorum.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Burada yazan arkadaşlar var ..Üretici ve mallarda döviz bazlı ...Şimdi Bu arkadaşlar fiyatı nasıl belirleyecek...Cuma 6.40 dı şimdi 6.80 diyelim...Müşteri cuma sipariş vermiş olsa bu gün müşteri %5 karda ya üretici aynı malı yapmak için ham maddeyi gidip dövizle almayacak mı !!!! Böyle bir ortamda üretim-ticaret nasıl işleyecek!!!!
    eskiyer biliyor bu olayı (marjı çok tutuyorlar) olması gerekenin (mevcut kurla) %10 fazlasına fiyat veriyorlardı.. tabi olan yine enflasyona nihai tüketiciye oluyordu.

Ersoy delta halkbank 1 dolar olacak dediğinde inanmamıştım.Halk 6 lira dolar 6.8.Diğer dedikleri de inanılmaz gelmişti ama şimdi şüpheliyim.Hele şu onsta dediği bir tutsa ))))

Halk 5.80,dolar 6.85 miş yanlış oldu arkadaşlar )))))))

Her ekonomik kriz bir fırsattır.!!
    Birikimini doğru zamanda, dogru yatırım yapmak kişiyi krizden korur.!!
    Her krizin kaybedenleri olduğu gibi kazananlarıda olacaktır.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Her ekonomik kriz bir fırsattır.!!
    Birikimini doğru zamanda, dogru yatırım yapmak kişiyi krizden korur.!!
    Her krizin kaybedenleri olduğu gibi kazananlarıda olacaktır.!!

7. 1994,2001de de böyleydi, bankalarımız sağlam, şirketlerimiz sağlam, yatırım yapılacak ülkelerin arasında ülkemiz başı çekiyor felan.

sonra bir "anayasa kitapçığı" türkiye ekonomisini yıktı

8. Döviz bürosu Kapalıçarşı da 6.65 satıyor serbest piyasada efektif

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 30/1024 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •