Sayfa 30/367 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Olur mu be ya...Biyir abi...Abd'nin savas pilotlari...

Hanimlar, ortopedi amaliyatlari yapan doktorluk disinda her isi yapabilirler. O iste testereyle kemik kesmek gerekiyor, zannimca gucleri yetmez.
    Bu yavruları al abi Suriye de devriye gezdir sonra rus savaş uçağı gibi dusur pilotlardan biri gözü oyulup kolu kopartilip öldürülürkene öteki çalı dibinden izliyo olsa es kaza
    Bu hanimcik pilotların hepsi ya bayilmaz ise yada garip tepkiler vermez ise gel yüzüme tüpür abi
    Örnekleme siyaseten değil Aklıma ilk anlaşılır bu geldiğinden. Bilmiyor abi ben disil güce ömrü hayatımda hiç güven duymadım sebebi belirsiz umarım yaniliyomdur

2. Bilmiyor abi ben disil güce ömrü hayatımda hiç güven duymadım sebebi belirsiz umarım yaniliyomdur
    )))))))))))

3. Dogu Ergil
    @DoguErgildogu
    ·
    22 Kas
    Türkiye 1. Dünya Savaşı felaketinden beri inanmak istediği bir tarihi yaşıyordu. Kendi icat ettiği tarihin peşinden Ortadoğu'ya girdi ve gerçek tarihle karşılaştı. Zihinler allak bullak, ruhlar sarsılmış durumda...

Abi şimdi deniz baykal bi uyancak herkes atatürkçü. ..bu bir rüya diyecek gene uyuyacak. ..

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Abi şimdi deniz baykal bi uyancak herkes atatürkçü. ..bu bir rüya diyecek gene uyuyacak. ..

)))))))))))))))))))

Narin'im o deel de tulugu cikardik, kaldik oyle ortada...geydiremiyoz gordun nu? Bize yeni bir strateji lazim...Bunun ucun de huber lazim.

6. fakatmüzeyyen
    @derinbitutkudur
    iş yerinden bir arkadaşım 7 aydır falan biriyle birlikte, az evel evli olduğunu ögrenip kriz sonrası çocuğa yazdı, cevap; " ben ailemle yaşadığımı söylemiştim" gülemedim de
    cahit haldun
    @CahitHaldun
    ·
    22 Kas
    @derinbitutkudur adlı kullanıcıya yanıt olarak
    Hiç inanmıyorum bilmediğine kusura bakmasın bu kadar salak olamaz salaksa zaten konusu yapılmaz.
    zynpşhnr��
    @sahnurk
    ·
    22 Kas
    Ahaaahh�� cok komik hakikaten. Daha ne desin ailemle yaşıyorum demiş işte
    fakatmüzeyyen
    @derinbitutkudur
    ·
    22 Kas
    gayet mümkün... her evlilik aynı değil demek... geceleri de buluşulan bir ilişkiydi... aklında cinlik olmayanın anlamaması da cok normal
    cahit haldun
    @CahitHaldun
    ·
    22 Kas
    Çok uzun bir süreden bahsediyorsunuz bu hikayelere hiç inanamıyorum kadın 'ın kendini aklamaya çalışması mağdur göstermeye çalışması gibi geliyor bana hep şahit olduğum hikayeler hep böyle metresliğini mağdurluğuna vermek.
    fakatmüzeyyen
    @derinbitutkudur
    ·
    22 Kas
    erkeklerin ne kadar pislik olabildiklerini bildigimizden gayet normal bir süreç 7 ay... mağdur edebiyatı da yok ortada!!!
    Bahar Deniz
    Bahar Deniz
    @bahardeniy
    ·
    22 Kas
    @derinbitutkudur ve @MadameKoka adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bizim bi arkadaş da sevgilisine sen evliymişsin senden ayrılıyorum demişti adam dönüp kıza evli olup olmadığımı senden öğrenecek değilim demişti. Tam bir adam gibi adamdı
    Kezban Aka
    @MadameKoka
    ·
    22 Kas
    Akskdkdkdk erkekleri yakmak lazım ya
    Bahar Deniz
    @bahardeniy
    ·
    22 Kas
    Cayır cayır
    85
    @85Cofficial
    ·
    12s
    Anlaşılmaması için aptal olmak gerekir demişler ama gerçekten anlaşılmıyor.arkadaşım sevgilisi ve ben aralıksız 1 sene boyunca takıldık gece gündüz evde dışarda YER ZAMAN MEKAN hiç bi zaman farketmedi sonra adamın teyzemin kızı diye foto gösterdiği kadın karısı çıktı hsjsksksk
    aynen
    @anareobee
    ·
    9s
    kız niye öyle diyorsun belki teyzesinin kızıyla evlidir
    ��*♀ï¸
    @nedenbizcicegim
    ·
    14s
    orrospu çocuğu
    ....................

Abi fitch dolar long dedi...pazartesi geç kalktım yükseldi alamadım sabah bakarız...yabancı çıkamadı çok aşağısı zor bence...reza olayını kabullendiler bence gerekeni yapacaklar...merkezin 14 ünde faiz toplantısı var...gavur dolarla merkezi sıkıştırmaya çalışabilir mi acaba...

8. merkezin 14 ünde faiz toplantısı var...gavur dolarla merkezi sıkıştırmaya çalışabilir mi acaba...
    Olabilir...Referandumun iptali ile ilgili soylentilere hukumetten kimse cuvap vermedi...Huber takip etcez abi, baska formulumuz yok.

Dur ben ortaya bir dinamozor tuzagi kuruveren....

Sayfa 30/367 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •