Asıl beklentim şu,tam anlaşılmamış galiba.USDTRY nin 6.56 lara doğru bir hamle yapıp,-ki 6.53 asıl max düzeltme seviyesi olsa da belki bunu 6.7 lere kadar da uzatıp, 4,90-5.10 lara düşmesini bekliyorum sertçe.Bu önemli, zaman kazanmak demek, çıkış yolu bulmak demek. O yüzden yakinen takip ediyorum normalde takip etmem.
Çok kritik bir yerdeyiz zira, dediğim gibi değilse, 5 bitmediyse..4 oluştu ve 5 in hazırlığıysa bunlar,teknik hedef biz bittik noktası. Yani işte gösterilen asıl sopa bu.Mesela Yiğit Bulut teknik analiz yapar aynen bu şekilde o da görüyordur sayıyordur mesajı alıyordur. Ben artık suçlu aramayı bıraktım, iç siyaset bitti manasız, yükte hafif pahada ağır bir valizle ilk fırsatta Londradaki daireye kapağı atabilecekgillerden olmayan herkes aynı tarafta.
Özetle burası 5 lere yıkılmak için son defa 6.6 lara kalktı kalktı yoksa buralarda geçen hergün daha korkutucu ve buralarda zaman (4 deki düzeltme zamanı) yok. Birçok projeksiyon var ve hepsi de mümkün. Bu benim beklentim ki bu inşallah budur, yani inancım asĺında. Dolayısıyla artmasını istemediğim gibi trade de yapmıyorum, düşmek için son bir yukarı düzeltme yani B nin oluşması.
Saygılar
Yer İmleri