Sayfa 301/1024 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Teknik falan hikaye swap ve forward kısıtlaması ile bir yere kadar gidilir zorlarsan motoru yani BANKALARI yakarsın Dövizimi ver diyen adama döviz veremez duruma getirirsin o sağlam ! bankalarını. Üstelik tüm bunları yaptığında 4.80 den 7 ye giden Doları 6 da tutabiliyorsun . Ya o TL faizini SEVE SEVE en kısa zamanda OHA artıracaksın yada gavurların Doları sana seve seve bir şeyler yapacak. Kaçış yok, zorlarsan MOTORU onarılamayacak şekilde yakarsın, umalımda birileri motorun yanmasını istemiyor olsun...
    Asıl beklentim şu,tam anlaşılmamış galiba.USDTRY nin 6.56 lara doğru bir hamle yapıp,-ki 6.53 asıl max düzeltme seviyesi olsa da belki bunu 6.7 lere kadar da uzatıp, 4,90-5.10 lara düşmesini bekliyorum sertçe.Bu önemli, zaman kazanmak demek, çıkış yolu bulmak demek. O yüzden yakinen takip ediyorum normalde takip etmem.

Çok kritik bir yerdeyiz zira, dediğim gibi değilse, 5 bitmediyse..4 oluştu ve 5 in hazırlığıysa bunlar,teknik hedef biz bittik noktası. Yani işte gösterilen asıl sopa bu.Mesela Yiğit Bulut teknik analiz yapar aynen bu şekilde o da görüyordur sayıyordur mesajı alıyordur. Ben artık suçlu aramayı bıraktım, iç siyaset bitti manasız, yükte hafif pahada ağır bir valizle ilk fırsatta Londradaki daireye kapağı atabilecekgillerden olmayan herkes aynı tarafta.

Özetle burası 5 lere yıkılmak için son defa 6.6 lara kalktı kalktı yoksa buralarda geçen hergün daha korkutucu ve buralarda zaman (4 deki düzeltme zamanı) yok. Birçok projeksiyon var ve hepsi de mümkün. Bu benim beklentim ki bu inşallah budur, yani inancım asĺında. Dolayısıyla artmasını istemediğim gibi trade de yapmıyorum, düşmek için son bir yukarı düzeltme yani B nin oluşması.

Saygılar

Çok aşırı iyimser öngörü.

Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    Giriş(7TL), Gelişme(15TL), Sonuç(30TL).... Londra'nın önümüzdeki 3 yıl için hesabı budur! geçen sene londra 7TL veriyor dediğimde linç edilmediğim kalmıştı.... Gerçekler ACIDIR!
    Geçtiğimiz günlerde biri Steve HANKE'nin Turkiye için %70-80 aralığındaki enflasyon oranı hesabını paylaşmıştı. Yüksek enflasyon öngörüleri Londra'nın usd/TRY tahminlerini destekliyor.

4. henke nın yazılarını geriye dönük baktım enflasyon oranları var ama dolar sonuç 30 görmedim

Kaça düşecek ben anlamadım sahilden net anlasılmıyor

6. tl nin kaça düşecegi daha belli değil

7.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    slm dostum. dolar 30TL olduğunda asgari ücret 3000-3500tl arası olacak.buradan diğer rakamlar için oranlama yapabilirsin.
    Dolar 5 kat artarken asgari ücret bir katı artarsa muhtemelen memur maaşları da ortalama 7-8 bin seviyesinde olur, o zaman köprüleri, otoyolları, avmleri kemiririz.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kaça düşecek ben anlamadım sahilden net anlasılmıyor
    Başkan oralarda ne bulursan sat 4'e düşünce dolara yatirirsin, ben bu tuyodan sonra 4 olsun evi satıp depoyu fulluyorum.

Sayfa 301/1024 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •