Sayfa 302/469 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1.  Alıntı Originally Posted by 18mıstık Yazıyı Oku
    he geldi bak her bilancoda tavan serisi geliyo ama biturlu gelmedi
    bizdeki lotları almadan tavanlamayacaklar demekki. ama olsun turşusunu yapacam ben bunun, tuzladım, he.
    ...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...

2.  Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    bizdeki lotları almadan tavanlamayacaklar demekki. ama olsun turşusunu yapacam ben bunun, tuzladım, he.
    hareketi kes benim turşuya talip var

3. CEMAS tan sonra EGPRO da tavan serisine başlayacak inşallah

4. egpro sen nasıl bir hissesin öyle. ne düşersin ne çıkarsın hareket ette kazanıp satalım

5. GEDİK İŞ PİRAMİT ANA KURUMLAR OLMAK UZERE MERLY LINC ZİRAAT VAKIF SEKER HALK TEB DENİZ PHILIP

onun bunun cocukları karsılıklı işlemlerle gırnavlayın durun

her şeyi her gelişmeyi pic edin cünkü oyle oldugunuzdan karakterınızı yansıtmanız sasırtmıyor

CİCEKCİ OSMAN puştu iyi oku

tahtadaki ***liklerinizi sagda solda benım üstume ıhale edıyormusunuz hayırdır ?

sessizligimi korudukca belden asagı calışıp hedef sasırtma nıye yapıyorsun? ne battı sana ? nicin yatırımcılarını yanıltıyorsun? derdin ne ? sıkıntın varsa dırek yuzume soylesene korkak !!! karı gibi arkadan ıftıra atıp konusma benım yuzume karsı soyleyebılecekmısın varmı sende o yurek

AHLAKSIZLAR sunu iyi belleyin !

NURİ ALCO nun operasyon muzıgı calınca ben gelmisim demektir

COSKUN u o zaman gorursunuz sonunuzda EMRAH ın annesı gıbı olur

zaman bol temettulerıde essek gıbı hesabıma yatıracaksınız ınek gıbı sagılmaya devam edin

-------------------------------------------------------------

buradakı yatırımcı arkadaslar sunu ıyı bılsınki tahtadakı dertlerı benım tahtada net sekılde cıcekcı osman onderlıgınde PATRON baskısı var bu kadar mal alıyorlar ama gıtmıyor nıye ?cunku dıger hesaplardakı malları sırket hesabıma gecırıyorlar siz hıc patron mal alıpta aldıgı malıyetın altına geldıgını ve bu kadar alımına ragmen aylardır dustugunu gordunuzmu sahıs hesabındaki hiseleri sirket hesabına gecırıp sahıs hesaplarını kabartmaya calısyorlar PARA CALIYOR DURZÜLER SIRKETTEN durum bu operasyon başladıgındada sırketekı lotarda para yazacak hamuduyla goturmeye calısyor serefsizler

6. Bu hissede hırsız var bulaşmayın

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mparlak Yazıyı Oku
    GEDİK İŞ PİRAMİT ANA KURUMLAR OLMAK UZERE MERLY LINC ZİRAAT VAKIF SEKER HALK TEB DENİZ PHILIP

onun bunun cocukları karsılıklı işlemlerle gırnavlayın durun

her şeyi her gelişmeyi pic edin cünkü oyle oldugunuzdan karakterınızı yansıtmanız sasırtmıyor

CİCEKCİ OSMAN puştu iyi oku

tahtadaki ***liklerinizi sagda solda benım üstume ıhale edıyormusunuz hayırdır ?

sessizligimi korudukca belden asagı calışıp hedef sasırtma nıye yapıyorsun? ne battı sana ? nicin yatırımcılarını yanıltıyorsun? derdin ne ? sıkıntın varsa dırek yuzume soylesene korkak !!! karı gibi arkadan ıftıra atıp konusma benım yuzume karsı soyleyebılecekmısın varmı sende o yurek

AHLAKSIZLAR sunu iyi belleyin !

NURİ ALCO nun operasyon muzıgı calınca ben gelmisim demektir

COSKUN u o zaman gorursunuz sonunuzda EMRAH ın annesı gıbı olur

zaman bol temettulerıde essek gıbı hesabıma yatıracaksınız ınek gıbı sagılmaya devam edin

-------------------------------------------------------------

buradakı yatırımcı arkadaslar sunu ıyı bılsınki tahtadakı dertlerı benım tahtada net sekılde cıcekcı osman onderlıgınde PATRON baskısı var bu kadar mal alıyorlar ama gıtmıyor nıye ?cunku dıger hesaplardakı malları sırket hesabıma gecırıyorlar siz hıc patron mal alıpta aldıgı malıyetın altına geldıgını ve bu kadar alımına ragmen aylardır dustugunu gordunuzmu sahıs hesabındaki hiseleri sirket hesabına gecırıp sahıs hesaplarını kabartmaya calısyorlar PARA CALIYOR DURZÜLER SIRKETTEN durum bu operasyon başladıgındada sırketekı lotarda para yazacak hamuduyla goturmeye calısyor serefsizler
    olayı tam anlatırmısın ? nedir durum sen kimsin kaç lotun var. sendeki mal için götürmüyorlarsa bendeki varkende götürmezler. benim için sorun değil. ben çocuklarıma miras bırakacam bu hisseyi veya 150 tl de satacam almak isteyen varsa vereyim

Sayfa 302/469 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •