Sayfa 305/1049 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    https://okoin.io/#castle

valla partiside varmis sansli invester olursak prag da house party e gitcezzz oyy oyyy
    Parti giyinimi soyunukmu...ahahahahhaah
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

2. Bit asker bavulu gibi acayip dusuyor
    Etheryum ise halati kopmus asansör.

Bakalim nerede duracak.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Kutatku.kardeşim gel hayal kuralim..block mason kredi protokolu BCPT 10.dolar.olmuş hala daha kişneyip 20 dolarlara doğru şaha kalkmiş..bizde senel ikimiz seyşellerde kıçımızı kızartiyoruz.....ana bi kalktımki yorgan yere düşmüş götüm açikta kalmiş....ahahahhahahahaah
    arzular selale abi aha ben bu hayal isini seviyom benim hanim beni burdan koye gondermiyo yalniz....

4. Vay baboooo open chat opındı.dorr kaptirdi gidiyor....ahahhahahahh
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

5.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    arzular selale abi aha ben bu hayal isini seviyom benim hanim beni burdan koye gondermiyo yalniz....
    Benimkide kıskanç ama bende yaş geçtiği için olsa gerek son yillarda habire geziyom bi sey demiyo..belki kardeşim bana güvenir senide benle yollar...şşştttt çaktirma...ahahhahahah

6. leblebi gibi millet okoin aliyo...biz dunya insanlari var oldukca uckurumuzla ilgili herturlu konuya cuzdani actikca bu okoin isi olmez.... hemde cek cumhuriyetini merkez secmisler cok manidar )))))ahahaaa

7. freni patlamış kamyon gibi düsüyor namıssiz

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Secbul hocaaaam yetişşş bu bitcoin bize koyuyo...büyük küçük ada mada.hepsini istiyo...ben hayatimda bòyle kara delik görmedim ....ahahhahahahaah

Sayfa 305/1049 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •