Keyifler iyi..dün ve bu sabah pastadan net belliydi..ben kozaa sabah çok düşünce dedim yarı kozaya geçeyim..geçene kadar 7.70 den kaptırdım 8.18 den kozaa alıcam diye anca 8 55 de yakaldım tabii iş işten geçti bu sefer yan bastık..[emoji23][emoji23]
Keyifler iyi..dün ve bu sabah pastadan net belliydi..ben kozaa sabah çok düşünce dedim yarı kozaya geçeyim..geçene kadar 7.70 den kaptırdım 8.18 den kozaa alıcam diye anca 8 55 de yakaldım tabii iş işten geçti bu sefer yan bastık..[emoji23][emoji23]
artık korkulan yerlerdeyiz diye düşünüyorum
credit şuursuzca aldı bugüne kadar satmaya başlayınca aynı azgınlıkla stacaktır inşallah o türbülansa denk gelmeyiz.Yoksa vay halimize
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
ne endex ile ne usd ile nede teknikle alakalı bir durum söz konusu değil şu anda tamamen tahtayı yapanların ajandasına göre hareket ediyor o yüzden kimsenin bir yorum,öngörü yapacak hali yok bence. Başı kesik tavuk misaliyiz şu an![]()
takas nasıl arkadaşlar, credit devam mi
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri