Sayfa 309/1000 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ben banka CEO su olsam yasal engel var mı yok mu bilmiyorum ama yasal engel yoksa kredi faizi kadar kullandırım bedeli olarak taksitlere yansıtırdım şaap reis sorduğunda 16 dan kredi verdim derdim ama 16 da komisyon alır 32 den verirdim ya da iskontolu kredi uydururdum krediyi 2500K yazar adama 1500K verir 2500K üzerinden %16 faiz alırdım falan ne bilem CEO değilim ki ayıyım
    Bankacılık sektöründe çalıştım, zor geldiği için bıraktım zaten. Adım atsan kayıt altında. Çok zor ve meşakkatli iş. Hiçbir banka bu riski alamaz. Ancak çok iyi firmalara faiz gelirleri dışında diğer faaliyet gelirlerini arttıracak ürünleri "bundle" edebilirler. Kredi+başka bir ürün (aklıma bile gelmiyor beki teminat mektubu) satılabilir. Bu sayede kredi gelirinin bir kısmı diğer üründen elde edilir. Yasal sınırlama da aşılmaz.

2. "Ölümün saati yok. Yanınızdaki kişiye değer verin; kırmayın onu. Durup, durup sevdiğinizi söyleyin, özel hissettirin. En ufak bir şeyde bitti demeyin, ağlatmayın, üzmeyin. Neden mi? Çünkü ölümün saati yok."

Doğan Cüceloğlu

çok güzel söylemiş herşey boş.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Asil bmeks patronu ve eski Spk baskaniAkgiray i yargilasinlar. "Altınları boz'" borsaya gelin dediği zamanda halka açılan yaklaşık 20/25 hissenin iki üç senede çoğunun battığını da incelesinler. Boktan şirketleri sahte izahnamelerle nasıl millete kakaladilar. Bunlardan biri de bendim[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Kuş eski SPK başkanına takmış durumda bir şey çıkarabilir mi buradan göreceğiz
    ---------------------------
    SPK eski başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğluâ��nun yaptıklarına yönelik iddia ve belgeleri görünce paranızı borsada nasıl kaybettiğinizi de öğrenmiş olacaksınız��
    ------------------------------------------------------------------
    Borsada para kaybedenler takipte kalsın. Duyanlar da duymayanlara haber versin. Hukuki haklarınız olacak ��

https://twitter.com/ankara_kusu/stat...RdLXeTRIWovLSw
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

13 milyar TL karşılığı döviz Ruslardan, offshore bankacılık kanalıyla girip, hisseye geçmiş.
    Vatana millete, elindeki hisseyi verip nakte geçene hayırlı olsun..

Bu hafta varsa bi 10 milyar TL daha rica edlim..İyi gidiyoruz. Bukadar kolay LONG kazanç tarihte sayılı..

Ralli nasıl biter..?
    Tabi ki tabana vermekle.. Henüz değil..

5. TCMB verilerie baktığımda artık tüketici ve ihtiyaç kredilerinin olmayacağını, kredilerin daha çok konut, taşıt ve selektif olarak ticariye döneceğini söyleyebilirim. Ayrıca Tüfeye endeksli kağıtları tutan bankaların bu konuda eli çok rahat olacak. Teminata ver geç.

Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    TCMB verilerie baktığımda artık tüketici ve ihtiyaç kredilerinin olmayacağını, kredilerin daha çok konut, taşıt ve selektif olarak ticariye döneceğini söyleyebilirim. Ayrıca Tüfeye endeksli kağıtları tutan bankaların bu konuda eli çok rahat olacak. Teminata ver geç.
    https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ikardi-1954195

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ikardi-1954195

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Karşılık oranı değişmiş ve o yol da kesilmiş. O zaman ucuz dibslere hücum.

8. Para gelecekmiş falan filan.

>>>>>>>>>
    Medyanın Elli Tonu
    @Medyanin50Tonu
    ·
    46d
    Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel: “Faiz indiriminin tek bir açıklaması var. Eylül ayında yurt dışından çok büyük fon girişi gerçekleşecek. Merkez Bankası bunu çok iyi biliyor. Bunun sonucunda kurlarda sert gerileme yaşanacağı için önden böyle karar alındı.â€
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 309/1000 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •