Sayfa 31/194 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1547 madde; 241 - 248 arası.

Konu: AVGYO - Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. adam yurt dısında ordan buryaı s kyyyo

2.  Alıntı Originally Posted by emurat10 Yazıyı Oku
    Gülerin bir önemi yok haftalık için daha iki gün var. 21/22 mükemmel bir kapanış bundan sonra hızlı hareket edecektir.
    Guler nedir hocam? Is yatirim dan basti tahtaya.. Is yatirimin satis yaptigi tum tahtalar artida avgyo haric :) adam kredili alanlara doseme yapiyor sanki ? yoksa baska birseymi var acaba bilemdigimiz ? avtur ile bu avgyo birlikte hareket etmiyorlarmiydi ?

3.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    uzak durun arkadaşlar
    5 dakika evvel arkasından yetişir dediğiniz kağıda, 5 dakika sonra uzak dur diyorsunuz! Bayağı anlıyorsunuz bu işlerden belli ki!

4.  Alıntı Originally Posted by e132961 Yazıyı Oku
    5 dakika evvel arkasından yetişir dediğiniz kağıda, 5 dakika sonra uzak dur diyorsunuz! Bayağı anlıyorsunuz bu işlerden belli ki!
    Galipin kağıdında anlayan varsa biraz öne gelsin.Bu hisseden mal çıkıyordu .asıl çalmayı tavana kadar yapacaktı ama ondan önce biri açığa basınca adamı kizdirdi.yoksa 1.37 deydi

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

5. Kahraman bey bugün pastası ni atarmisiniz

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
    Kahraman bey bugün pastası ni atarmisiniz

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ekran kapalı bu hisse ilgi alanimda değil.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

7. Halbuki işin içinde i*nelik olmasa herkes kazanacak ama yok milleti tokatlama yoluyla para elde etmek isteği olursa aha böyle gemi su alır cümleten batarız. Ben zarar etmem Galip :) sen kendi sermayeni düşün. Azdan az çoktan çok gider. Senden kar etmenin deneyimini yaşıyorum :))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    yarın borsa %3-4 eksi yaparsa bu %10 eksiyle açılır. 1.10 TL dibini test eder.

Sayfa 31/194 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •