Sayfa 311/700 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Dua edin 20 kırılmasın...
    20 altı gelmez diyordunuz, fikir mi değiştirdiniz? Dolar bazlı beklentiniz var mı? Ben bu hisseye dolar bazlı bakmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    20 altı gelmez diyordunuz, fikir mi değiştirdiniz? Dolar bazlı beklentiniz var mı? Ben bu hisseye dolar bazlı bakmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
    Dolar bazlı endex dip 115.000 gibi diplerde sayılırız bence algyo 20 altı gelmez ayıptır y.t.d.

3. Küçük yatırımcının hatası bu işte herkes battık bittik derken algyo satar, balonlar şiştiği zamanda don gömlekle algyo alır. Neyse bize göre bu bedava fiyatlardan algyo almaya ve sabırla biriktirmeye başlayalım bakalım. Günün sorusu şu olsun bakalım ileride kim kazanacak bu fiyatlardan alanlar mı yoksa satanlar mı malum zaman çok hızlı geçiyor. Tik tak tik tak.. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız. 😂😂😂😂😂😂

4.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    tahminim temennim 20 altı olmaması 20 altında hem algyo hemde tüm piyasa çok bozulur buradan sert şekilde dönmeli

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    tahminim temennim 20 altı olmaması 20 altında hem algyo hemde tüm piyasa çok bozulur buradan sert şekilde dönmeli
    Böyle bir şirketin tahtası bu kadar sahipsiz olmamalı Üzeyir bey İshak bey yaşasaydı böyle olmazdı sanırım.y.t.d

6. Böyle zamanlarda efsanevi yatırımcı John Templeton’un yatırım tavsiyelerini dinlemek zor olabilir ama bilmekte fayda var.

Kötümserliğin zirve yaptığı yer almak için, iyimserliğin zirve yaptığı yer ise satmak için en iyi zamandır. Kalabalıklardan daha iyi performans elde etmek istiyorsan, kalabalıklardan farklı hareket et
    Bir diğer efsane Warren Buffett da konuyla alakalı şunları söyledi;

Başkaları aç gözlü olduğunda korkun ve geride durun, başkaları korktuğunda ise aç gözlü olun.”

İnsanlar aç gözlü davrandıklarında hisse senedi fiyatları yükselir. Korktuklarında ise senet fiyatları düşer. Sürüyü takip edip açgözlülük yaparsanız, bir hisse senedi için şişirilmiş, fahiş rakamlar ödemeniz muhtemeldir. Bu nedenle sürüye karşı gelirseniz, çok şey kazanabilirsiniz. İşte en basit yatırım kuralı bu.. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız. 😁😁😁😁😁😁

Hep aynı terane beyler paranın yıllık yüzde 30 kaybı vardır haberiniz olsun [emoji1787]

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

8. Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

Sayfa 311/700 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •