Sayfa 311/1002 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Dün şunu yazdıktan sonra birkaç tane özel mesaj aldım. Meğer çalı arkasından takip eden çok kişi varmış başlığı oynak beyim. İlle de hangi şirketlermiş bunlar diye soruyorlar.
    Şimdi o arkadaşlara sesleniyorum; Arkadaşlar ben profesyonel değilim. Kanunen de yatırım tavsiyesi vermem suç. Ama sizlere şunu söyleyeyim, fintables ve stockeys diye siteler var. Açıklanan bilançoları çok anlaşılır ve çözümlenebilir düzeyde analizi çıkartıyorlar. Aylık 50 lira ücretleri var. Sadece bilanço dönemlerinde bile alsanız işinize yarar. Girin oralardan temel analizlerine bakın. Çok güzel kâr yapan şirketlerimiz şuan neredeyse bedava. ISMEN gibi neredeyse 10 tane şirket gördüm özsermaye kârlılığı yüksek, borcu olmayan ve iyi yönetilen, ayrıca F/K oranı 10'un altında olan ve iyi de kâr payı dağıtan. Burada tek tek şirket adı vermem. Eğer gerçekten değer yatırımı yapacaksanız zaten profesyonel olmayanların tavsiyesine ihtiyacınız yok. Ben de daha düne kadar sizler gibi bilgisiz idim. Araştırdım öğrendim. Temel analizin dinamikleri nedir okudum. Twitter'da birkaç temel analiz yapan uzmanlar var onları da takip edebilirsiniz. Kağıt önerisi vermezler. Sadece temeli hakkındaki düşüncelerini paylaşırlar.
    Ben işmeni böyle keşfettim. Size de bu yolu tavsiye ederim. Kendiniz öğrendikçe doğru olanı buluyorsunuz zamanla.
    Aferim odabasi
    Bende ekleyeyim
    Bir halt bilmem guvenmeyin
    Anca sallarim

Allahim sen o kasimi mezarinda yatirma
    Amin
    Ne olduysa onun olumunden sonra oldu

Despc ilk açılışta -9 a yakın gösterdi tabana yazdım gelmedi. Teknosa da tabana yazdım yoksa bu kaybı kurtaramiycaz

Yalniz odabasim fuatima daha cok kulak vermek lazim sanki
    Vitality ucuyor adami dinlemedik
    Aksine o bizi dinledi
    Bizde battik kendidr

Alıntı Originally Posted by harunlu Yazıyı Oku
    Despc ilk açılışta -9 a yakın gösterdi tabana yazdım gelmedi. Teknosa da tabana yazdım yoksa bu kaybı kurtaramiycaz
    Tabana yazmicaksin ustadim tavana yazacaksiniz illa alacaksaniz
    En dusuk neyse ondan alir

Alıntı Originally Posted by harunlu Yazıyı Oku
    Yatırım tavsiyesi olarak değerlendireni ya hastanede yada 7 yıldızlı otelde yatırır. YTD

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tabana yazmicaksin ustadim tavana yazacaksiniz illa alacaksaniz
    En dusuk neyse ondan alir
    ben tabandan almak istedim bir kademe bile yukarısından değil üstadım

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    üstadım benim sistemi okuyacaktınız bir ara. demekki o bir ara gelmemiş. orada anlatmıştım. sisteme uymanın verdiği hazzı yaşıyorsun üstüne üstelik. bu şekilde düşüşlerde tersine çıkışlarda. senden mutlusu olmuyor. para zaten böyle durumlardan kazanılır. borsa düşünce keyflenenlerden olmanız dileği ile.
    Halbuki hepsini word’e atıp arkadaşlarıma iletmiştim.

Ama sistemi uygulamadık,

Ellerim gırılaydı üstadım 🤦🏻♂🤦🏻♂

Sayfa 311/1002 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •