40 milyon dolar piyasa degerine düsmüşüz.
Sudan ucuz.[emoji23]
Yrd
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
40 milyon dolar piyasa degerine düsmüşüz.
Sudan ucuz.[emoji23]
Yrd
ahanda bu yüzden tahtacı vur vur al yapıyor sanki %300-500 gitmiş gibi kıçını yırtıyor gerçekten tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş diye bu patron ve cimri tahtacının tam oturtduklarımızın lafı bu olsa gerek hokkabazlıklarını çok görecegiz bunlar tam birer dinazor.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
sevgili aslanselim patronun ve tahtacısının istedigi de bu 40 milyon dolara toplayabildigim kadarını hele bir toplayayım o zaman hedefi büyültür alsancaktan yükseklere çıkartırım diyor kendi deyimi en az bir milyar dolar limanın degeri gübre fabrikası arazisi felan da hariç tutuyordu lan puşt diyeceksin neden 40 milyon dolarda süründürüyoesun aç it diyeceksin. bu degilmiydi şimdi ne diye hala süründürür liman işleri gelecegin filaş işlerinden bir olacak bu dürzüler de bunu biliyor ve baskıyı bu yüzden kuruyor.
Son düzenleme : mercek2; 05-09-2022 saat: 11:45.
Bu yapılan hakikaten ********lik.İnsanda biraz utanma olur.Demek ki hala alamadığı küçük yatırımcı malı var.......
kansız puşt hisseyi bürüt takasa sokmak için elinden geleni yapıyor şeref yoksunu bu düzenbaz nasıl olsa spk da 15 günlük bürütü yoktan bir aya çıkarttı bir ay bana yeter diyor sanırım çok piskopat bunlar çok.devre kesti taban yaptırmazsan şerefini köprü altında pazarlasınlar tahtacı yobazı
Borsa %3 Yukarı,Ege gübre %6 Aşağı..
Nasrettin hocanın karısı mı bu mu acaba..!?
İş yatırımdakiler hesaba yatmamış.
Kuruma göre değişiyor.
Yer İmleri