Originally Posted by
habala
Selamlar arkadaşlar
Sabır zordur meyvesi tatlıdır biliyorum zor zamanlardan geçiyoruz ülkenin ekonomik durumu, deprem, seçim emin olun ki bende bunaldım ben kendimi yılın ikinci yarısına hazırladım yerlilerle buraya kadar bu seçim öncesi kimse bu borsayı bir yere alıp götürmez
Bu benim fikrimdir katılmaya bilirsiniz saygı duyarım
Hissenin çift tepe yaptğı günden bu yana bir sorunu var. Olanı değerleyemiyor. Bilançoyu heba etti. Temettü + bedelsiz heba oldu.Sonra gelen depremle bir daha sarsıldı.
Şimdide seçim fiyatlıyor desek yine bir yere gitmez ama anlayamadığımız bariz ortada olan bir sorun var.
Takılıyor yani boş boş. 41 e neden düştü 57 ye neden çıktı anlamıyorsun. Oynuyorlar gibi geliyor bana. kedinin oynadığı gibi. Neyse konuya döneceksek teknik olarak bir TOBO oluştu dedik oda bir işe yaramadı gibi.
Nitelikli çelikte halen bir sorun görülmüyor benim bildiğim temeldede bir sıkıntısı yok. EMA100 dip yaptı 2 gündür.
Seçime kadar bistte toplama arefesi gibi görülüyor.Kim kazanırsa kazansın bist yine yukarı gider bence. Bakalım cemts o tepkiyi verebilecek mi?
YTD.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Yer İmleri