Sayfa 314/479 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1.  Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    Abi yorma kendini..bu hisseden bir cacık olmaz...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Olacak ama ne zaman olacak bilinmez, bu arada Eregl de şaha kalktı %4 yaptı bugün, başkana duyurulur.
    Bu vatandaş temettü ve bedelsiz vermeseydi daha mı iyi olurdu acaba diye düşünmeye başladım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Selamlar arkadaşlar

Sabır zordur meyvesi tatlıdır biliyorum zor zamanlardan geçiyoruz ülkenin ekonomik durumu, deprem, seçim emin olun ki bende bunaldım ben kendimi yılın ikinci yarısına hazırladım yerlilerle buraya kadar bu seçim öncesi kimse bu borsayı bir yere alıp götürmez
    Bu benim fikrimdir katılmaya bilirsiniz saygı duyarım

3.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar

Sabır zordur meyvesi tatlıdır biliyorum zor zamanlardan geçiyoruz ülkenin ekonomik durumu, deprem, seçim emin olun ki bende bunaldım ben kendimi yılın ikinci yarısına hazırladım yerlilerle buraya kadar bu seçim öncesi kimse bu borsayı bir yere alıp götürmez
    Bazı hisseler geri alımlarla ayakta duruyor bizim öyle bir avantajımız da yok, kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz, fonlar da vebalı muamelesi yapıyor Cemts'e maalesef, yoksa sektörün gerisinde kalmazdı.

Dün endeksin 3 katı düştü bugün endeks kadar bile tepki vereniyor, yuh diyorum.
    Son düzenleme : bawer; 16-03-2023 saat: 13:52.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Eğer bugün eksi kapatmassan adisin cemtas

5. Ohbe eksiye geçti

6.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar

Hissenin çift tepe yaptğı günden bu yana bir sorunu var. Olanı değerleyemiyor. Bilançoyu heba etti. Temettü + bedelsiz heba oldu.Sonra gelen depremle bir daha sarsıldı.
    Şimdide seçim fiyatlıyor desek yine bir yere gitmez ama anlayamadığımız bariz ortada olan bir sorun var.

Takılıyor yani boş boş. 41 e neden düştü 57 ye neden çıktı anlamıyorsun. Oynuyorlar gibi geliyor bana. kedinin oynadığı gibi. Neyse konuya döneceksek teknik olarak bir TOBO oluştu dedik oda bir işe yaramadı gibi.
    Nitelikli çelikte halen bir sorun görülmüyor benim bildiğim temeldede bir sıkıntısı yok. EMA100 dip yaptı 2 gündür.

Seçime kadar bistte toplama arefesi gibi görülüyor.Kim kazanırsa kazansın bist yine yukarı gider bence. Bakalım cemts o tepkiyi verebilecek mi?

YTD.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

7. Ford geçen seneye göre Ocak Şubat ayında yüzde 70 civarı satışı artırmış diyorlar yanlış hatırlamıyorsam...bundlar vasıflı çeliği bizden başka kimden alacak ama hisse bunları toplu fiyatlayacak herhalde

8. Bu hissenin gerçekten yukarı iyi gidicegini düşünen varmı

Sayfa 314/479 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •