Sayın arkadaşlar
Biraz yazdıklarınızı okudum kısa cevap olarak deginelim.
Sarkuysanın mal satamama gibi bir derdi yok.
Derdi işlenecek bakırı bulmak maden işi cözüme kavusursa bu sarkuysan için iyi olur tabi madende yan ürünlerinde işlenmesi cok önemli 32 rakamı teknik için önemli ancak buradaki 32 kelimesinin diğer bir anlamı olarak bakır yan ürünü olarak elde edilen elektronik cip hammadesi olan atom numarası 32 olan germanyuma da üstü kapalı atıf var yani sadece bakır cıkartılmamalı silisyum germanyum gibi degerli elementlerde cıkartılmalı.
Asuzu eski ana hissemdi şimdi ana hissem adel kalemcilik.
Araştırmayı severim ancak metro mızabseninden daha az bildiğimi iddia edemem ki cok detaya girmedim lakin lıtyum pıllerde bakırın ana element olduğunu da bilmek basit bir seydir.
Yatırımcı olarak piyasayı anlamak önemli bakış acımda bıraz farklıdır örneğin hektasin cok yukarı gıtmesı karsısında borsada buna benzer şirket var mı gıda krızıne karşı bir cözüme sunan şirket için Arzum ev aletlerine yatırım yaptım Arzum Vahaa mutfagınızda kendi sebzelerınızı yetısturmenıze olanak sağlıyor.
Sarkuysan netekım urun kapasitesini artırmak ıcın ufakta olsa bor yatırım kararı alması da ayrıca olumludur.
Kafanızı şişirdiysem affola..Sarkuysandaki son yazımdır
Hepinize bol kazançlar dılerım.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer İmleri