Sayfa 316/682 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Tamam alakayi siz kurun ogrenelim
    Bankacılık kanununda geçen kuruluş sermayesi ile kurucu hisselerin alakası yok. Kurucu hissenin niteliği başka, sermayede temsil edilmez, şirket kurulurken verdiğiniz emek karşılığı dahi kurucu hisse verilebilir. İş Bankası zaten kurulmuş durumda, artık sermayeden ziyade sermaye yeterlil oranına bakılır bankacılık regülasyonları açısından. Ayrıca zorlasanız ve mevcut bankacılık kanununa göre dahi yorumlamaya kalksanız (ki yanlış) sermaye şartını fazlasıyla yerine getiriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Sayin bankers galiba yanlis anladiniz bir bankanin kurucu paylarinin en az sermayesi 30 mlyn tl olmali diyor bankacilik kanunu bende diyorum ki kurulus sermayesi 1 milyon guncellemek gerekmez mi ama alakasiz olan durumu sizden dinlemeye acigim ,
    Kuruluş sermayesi başka kurucu hisse başka şey, kavram karmaşası olmuş sanırım. Kurucu hisse dediğimiz şey sadece kardan pay alır, sözleşme niteliğindedir, sermayede temsil edilmez.

3.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    Ben 25 yıl felan bekleyemem. Kimse kusura bakmasın. Son 3 ayım kaldı.
    Sira bana geldiyse desem ki size ,param olsada alsam hisselerinizi ?

4.  Alıntı Originally Posted by bankers Yazıyı Oku
    kuruluş sermayesi başka kurucu hisse başka şey, kavram karmaşası olmuş sanırım. Kurucu hisse dediğimiz şey sadece kardan pay alır, sözleşme niteliğindedir, sermayede temsil edilmez.
    harfiyen doğru

5. FUAT DEMİR KOY HİSSELERİ 3,000 E ALALIM BEYA SIKINTI YAPTIYSA...

6. İŞ ATR DE BU AYKİ İŞLEM TAHTACI TARAFINDAN YAPILMIŞ OLUP SERBEST MARJ BAŞKA AYA KALMIŞTIR....

7. Fuat arkadasim borsanin altin kurali sabir ,inan cok sabirsiz biriyim benim icin uzun vade maksimum 1 haftadir ,ama sabirsiligim yuzunden kendi capimda servet kaybedip ,yine herkez icin hatri sayilir miktarda servet kacirdim hikaye ortada sadece fiyatlarken bunu cok agir takiliyor bence kendimizi sartlandirmayalim,sartlandirinca vadeyi inan kisa tutup hata yapiyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Kuruluş sermayesi başka kurucu hisse başka şey, kavram karmaşası olmuş sanırım. Kurucu hisse dediğimiz şey sadece kardan pay alır, sözleşme niteliğindedir, sermayede temsil edilmez.
    Nasil yani kurucu olucaksin ve kurulus sermayesi farkli mi olucak 1 =1 degilmi demek mi oluyor bu

Sayfa 316/682 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •