Originally Posted by
Sugosu82
2 gün önce 12 bro telefonumu sattım gittim avm ye. İçimden gidene dek düşünüyorum 13 bro siyah mı beyaz mı mavi mi ne alsam. 128 mi 256 mı vs. Gittim bi baktım raflar boş. Avm de gittiğim her mağazada elma rafları boş. Herkesde aynı laf zam gelecek stoklar sıfırlandı.Mediamarket e gittim. 1 tane kalmış. 256 gb siyah. Dedim alayım. Yok. Tr de belki de mediamarketlerde ki son tlf. Üzerine kasko , ek garanti vs eklemeden satamıyoruz. E onlarda 4-5 bin tl. Aradım merkezlerini cidden son tlf koca mediamarketlerde. E bi de ticari kartım var peşine 12+3 taksit yapıyor. Netten alsam cash vermem lazım.Gittim müşteri ilişkilerine ortalığı kaldırdım dedim bu nasıl karaborsacılık şimdi avukatımı da çağırıyorum polis eşliğinde. Oranın yöneticisi geldi baktı son 1 stok cidden. Dedi ek hiçbirşey almama hakkınız var, kim sizden ek ücret istedi dedi. Gösterdim. Görevliyi odasına çağırdı gerisini bilmiyorum. Telefonu aldım çıktım. Mağazalarda ki sıradan satış temsilcileri bile denetimsizlikten yolunu bulma derdinde.
Galerisi olan bir müşterim 3.5 milyonluk suv için cash ödeme yapmış 3 tane 2 ay önce. Araçlar geldi. Güncel liste fiyatı + Satış temsilcisi kendi hesabına araç başı 200.000 kağıt almış. Şu an ülkede rüşvetsiz işler yürümüyor nerdeyse stok sorunu olan herşeyde.
Araç başı +700k ekleyip 1 haftada elden çıkardı orasıda ayrı konu amk ahah.
Yer İmleri