Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Icımızdeki en kıdemlimiz sız olmalısınız Sn guccuk yatırımcı.benimde ilk aldığım günden itibaren 7-8 yıl olmustur.Sımdı portföyündeki değeri % 10 nun altında %90 tupras artık.Sansa oda göçtü.Allahtan bir miktar nakit vardı eskiden 1000 lot için 20 bn ero bozarken şimdi 10 bn ero...oncesınde maalt tan yüzde 80 kazandık 3 ayda sımdi koçun en ucuzu tupras.4.45 den geçen hafta 3560 lot bakab aldım.ne yapalım fiyat cezbeyi.ilk ask GB almadan duramıyorum...tek lot bile zarar yazmadı ama son 5 yılı hesaba kattığımda kaçan balıklar hep balina idi...ytd
Az önce haber kanalında Izmir Çığlık AOS de bir fabrikada Corona vakası nedeniyle işçiler eylem yapıyordu.Arka planda da bareks yazılısını okudum.Barex sanırım grup surketıydı.Acaba bokab muydu orası...Insallah Cb ye bi şiycik olmaz...Topladığı 10 milyon lotun turşusunu kurar artık... corvide iyi gelir belkım...ytd
Kral sağlam ama dısarı çıkamıyor.Bi enfekte olsa kesın olur kagıdı 10 lira bile yapamadı.Sızlerın yüzünü güldürmedi.Ben eğlencesine sattıklarımı her gün 20-30 lot alarak yerıne koyuyorum...dusmez kalkmaz bi Allah...ky Nın yani sızlerın hakkını yiyen zebaninin odununu yesin şnsallah...ytd
Yer İmleri