Emlak senin hidrojen düğmesine pek gerekkalmayacak durum onu gösteriyor
Dünya'ya Yakın Nesne Araştırmaları Merkezi (CNEOS) 2007'de ilk kez tespit edildikten sonra teleskopların görüş açısından çıkan kayıp astroitin Ekim 2024'te Dünya'ya çarpma ihtimali yapılan hesaplamalara göre kabaca 11,5 milyonda bir
Şans oyunlarında büyük ikramiye çıkma olasılığının 622 milyonda bir olmasına rağmen birileri buluyorsa , burdan hareketle 11,5 milyonda bir çok da yabana atılacak oran değil gibi
Büyük ikramiye bize de çıkabilir
Ne yazıkki Marsa taşınmak için çok geç kalmış olabiliriz![]()
bahriyeli dünya minnak kum tanesi kadar yer.. bana kalırsa milyarlarca yaşam var kainatta.
dünya o kadar küçük ki sonu düğmeye bakıyordüğme çantada.. çantada ortalık malı olmuş
dünyayı çokta şaapmamak lazım bizler mikro yaşamız organizma düzeyinde..
![]()
Gunaydın eksi açsak bile yeşil kaparız işallah...reis son longçularıda döker bugün...
İyi haftalar,
güne bakalım nasıl başlayacağız?
Reis'in sözleri bir miktar satış getirebilir belki aşağıda 12.150 ye kadar salsalar, yukarıda 12.290 üstüne atarsa, 12350-450 şeklinde sıralı gideriz. Pay vadelilerde vade geçişi nedeniyle biraz ıkınma olabilir. Ben endeks long tarafında pozisyon almıştım, aynen devam edeceğim.
Bugün koç grubu ile yukarı alabilirler diye sallıyorum.
Herkese başarılar.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
Artunç Kocabalkan demiş ki
Sıradan bir insan
Geçen sene 660 milyarTL vergi borcu silinmiş. Vatandaşın önüne EYT'lileri atıp şirketleri arka kapıdan kaçırmaya benzemiş bu iş
Sıradan bir insan
gördüm üstad..
listenin tamamı var sosyal medyada.. dev şirketler 1 kuruş bile vergi vermemiş.
turkcell
ttkom
ülker
5li çete ve müteahhitleri (bunların vergileride silindi )
trendyol
............................
yazık yaw.
ey şimşek... garsonun bahşişinden vergi al anca sen !!
Yer İmleri