Originally Posted by
Şafakalı
Çok haklısınız..Ben zaten genel olarak Temel Göstergelerle hareket ederim..Teknik'den de anlamam desem yeridir..Ama üç yıl girip çıktığım ve takip ettiğim Bagfs'ın yalnız üçüncü çeyrekde 90 milyon vergi sonrası kâr getireceğini hayâl dahi edemezdim..Yüksekden alıp mecburen bekleyenler zararını ve zaman maliyetini ya kapattı,ya da kapatacak..Mühim olan Insider olmadığı halde diplerden alıp bugünlere kadar bekleyebilmektir..Yapamadık..Gübre satışları birinci ve üçüncü çeyrekde canlanır..Her neyse yapacak bir şey yok..Cusan'ımız 70 milyon kâr eder mi?Bana zor gibi geliyor..Ama 40-50 milyonu şimdiden bu tempoda gösteriyor gibi..Hayırlısı olsun diyelim..
BAGFAŞ 2019-OCAK ayında 4.65 di evet ama orada alıpda üstüne oturup bugüne kadar satmadan oturacak yatırımcı yok, zaten 3 yıldır BAGFAŞ taşırım üç ve beş yatırımcıyı geçmez kalan alayını döktüler.
Bugün itibarıyle BAGFAŞ zirve yeniledi ve 12 aylık bilanço çıkışını yapıyor, piyasada 120 milyon kâr bekleniyo.
CUSAN'a gelince ben yeniyim ve şirket hakkında hiç doğru dürüst bir bilgimde yok, 70 milyon sermayesi kadar kâr getirsin ben gömülürüm bu kağıda birdahada satmam.
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Yer İmleri