Sayfa 318/338 İlkİlk ... 218268308316317318319320328 ... SonSon
Arama sonucu : 2698 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: FMIZP - F-M İzmit Piston

1.  Alıntı Originally Posted by patience Yazıyı Oku
    Rosene, ço iyi çalışmıssın çok emek vermişsin. Tebrikler.
    iletinin başında da belirtmişim .
    Serez kuşlu sitede anlatmış bende ilgilenen olur diye topiğe kopyaladım ....ilgili arkadaşlara faydalı olma gayesindeyim inşaallah başarmışım dır ..

2. azcık ekşın yapalım artık sarmıyo

3.  Alıntı Originally Posted by Fakirborsaci Yazıyı Oku
    azcık ekşın yapalım artık sarmıyo
    yapamam don lastigim laçkalaşmış esneyemiyor diyor hınzır tahtacı toparlamış elinde sıktıkça sıkıyor neye faydası var bu sıkmanın onu sanırım kendisi de bilmeden bilinçsizce topalak yapmış bekliyor
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4. yav blader tahtacı kızıyorum sana artık böyle endeks yükselişlerinde kazanamayacaksan ne zaman kazanacaksın bre deyyus azcık kıpraş bre sanki kıçını kara çam sakızıyla mı yapıştırdılar oraya damızlık koca inek gibi yatıp durursun de hele gari.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    yav blader tahtacı kızıyorum sana artık böyle endeks yükselişlerinde kazanamayacaksan ne zaman kazanacaksın bre deyyus azcık kıpraş bre sanki kıçını kara çam sakızıyla mı yapıştırdılar oraya damızlık koca inek gibi yatıp durursun de hele gari.
    ya aslında söyle bişey var bera ve fmizp genelde endeks düşüşünde hareket ediyorlar yine oyle olacak galiba

6. ha bide illa çanağa kulp takacak demek buda asıl yükselişe 1 ayı daha var demek anladığım kadarıyla. millet alır çanağı direk katlar uzaya çıkar biz alırız kulptu onaydı destekti kıvrandırır durur

7. biraz hacim gelse düzeltmesini bitirdi diyecemde kapanışa bakacağız tamam gibi görünüyo

Sayfa 318/338 İlkİlk ... 218268308316317318319320328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •