Bir süre daha buralarda oyalanacak anlaşılan. Ama bugünkü hareket aldatmaca olabilir hissi uyandırdı bende. 3 gün izlemek lazım şimdi. Geri 49 üstüne atarsa eğer aldatmacadir derim.
Yok ustune cikamazsa eğer 46-49 aralığında gezebilir, bir sure buralarda onaylanabilir gibime geliyor bana. Tabi bilanço tahminleri gelince işler değişir diye düşünüyorum.
Orta ve uzun vade bekleyeceğim bakalım. 60 lari ne zaman görürüz onu merak ediyorum sadece
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.
THYAO da bugün ortalama 49.303 tl fiyattan 26.731.808 lot (1.317.964.153.04 tl) açığa satış işlemi gerçekleşmiş olup 48.04 tl kapanış fiyatına göre ortalamaya bakarsak açıkcılar 1.3 tl gibi güzel bir kazanç elde etmişlerdir, uzun bir zamandan beri sürekli zarar yazan hatta batan açıkcılar artık THYAO tahtasında kar yazmaya başlamışlardır,
Bugün ki 26.7 mlyn lot ve 1.3 mlyr işlem hacmiyle açık listesinde THYAO 1. sırada yeralmıştır,
46.90 u gördük bakalım ..A1 info Tera satışa devam ..bunlar neye güveniyorlar anlamadım..
Çok yordun be tombul kuş
Dün işim gereği İran Tahran dan döndüm.. Tahran dan İstanbul a günde 10 sefer var karşılıklı..Bu seferlerin 3 ünü THY yapıyor 1 ni Anadolu jet diğer 1 ini Pegasus kalanını İran hava yolu şirketleri yapıyor ve uçaklarda yer yok.. Full gittik full geldik..Yolcu trafiğinde muazzam artış var. Eğer olağanüstü bir durum olmaz ise THY bu sene tüm geçmiş yılların acısını çıkaracaktır..
Yer İmleri