Sayfa 318/333 ÝlkÝlk ... 218268308316317318319320328 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 2,537 - 2,544 arasý.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

Dünyanýn en zengin Türkleri listesi güncellendi:

1- Murat Ülker*–* 5,5 milyar Dolar
    2- Cemil Kazancý -**4,3 milyar Dolar
    3- Eren Özmen -* 4 milyar Dolar
    4- Uður Þahin - 4 milyar Dolar
    5- Ýpek Kýraç -*3,2 milyar Dolar
    6- Fatih Özmen - 3,8 milyar Dolar
    7- Erman Ilýcak - 3,1 milyar Dolar
    8- Semahat Sevim Arsel - 3,1 milyar Dolar
    9- Ferit Faik Þahenk -*2,8 milyar Dolar
    10- Rahmi Koç - 2,8 milyar Dolar
    11- Filiz Þahenk -*2,6 milyar Dolar
    12- Mehmet Sinan Tara*– 2,5 milyar Dolar
    13- Hamdi Ulukaya*– 2,3 milyar Dolar
    14- Ýbrahim Erdemoðlu*– 2,1 milyar Dolar
    15- Mustafa Küçük*– 2 milyar Dolar
    16- Ali Metin Kazancý*– 2 milyar Dolar
    17- Nihat Özdemir*– 1,9 milyar Dolar
    18- Þefik Yýlmaz Dizdar*– 1,9 milyar Dolar
    19- Sezai Bacaksýz*– 1,9 milyar Dolar
    20- Ali Erdemoðlu*– 1,8 milyar Dolar
    21- Selçuk Bayraktar* - 1,8 milyar Dolar
    22- Hamdi Akýn*–1,7 milyar Dolar
    23- Haluk Bayraktar – 1,6 milyar Dolar
    24- Ahmet Çalýk*– 1,5 milyar Dolar
    25- Deniz Þahenk*– 1,5 milyar Dolar

Patron bu sene de þampiyonluðu býrakmadý.

Þirket kârlarýnda umut yýlýn 2. yarýsýndaymýþ.
    Borsada þirket bilançolarýndan umduðunu bulamayan yatýrýmcý kârlýlýklarda toparlanmanýn ne zaman geleceðini merak ediyor. Analistlere göre 2025'in ilk çeyreðinde de ciddi bir deðiþiklik beklenmiyor. Güçlü bir toparlanma için ise adres yýlýn ikinci yarýsý imiþ.

4.  Alýntý Originally Posted by bzaferb Yazýyý Oku
    Mgros da tablettki 1 e 1 belesden sonra bskuvilerde 1 alana 1 bedava kampanyasi vardi, reyonlar sfrlanmis nerdeyse...
    Carfur dada tablet cikolatalarda 1 e 1 indirimi basliyor .... bakalim orda ne ler olacak.

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu satýþ fiyatlarýnda biraz Ülker'in,biraz da Satýcý firmanýn birlikte olup 1 yerine 2 kampanyasýný oluþturduðunu düþünüyorum.
    Marketler satabileceklerini düþündükleri miktarda alým yaparlar.Çünkü Çikolatanýn Raf Ömrü sýnýrlýdýr.Satamazlarsa çöp olacak çikolatanýn fiyatýný kýrýp nakde çevirmek istemeleri de anlaþýlabilir bir uygulamadýr.Biz Ülker Yatýrýmcýlarý ise "Türkiye'de Çikolata talebinin düþtüðünü" anlamamýz gerekir diye düþünüyorum.Çikolata,peynir-ekmek gibi zorunlu bir gýda maddesi ya da insan vücudunda alýþkanlýk oluþturan Ýçki-Sigara deðildir. O bakýmdan en önce tüketiminin azaltýlacaðý bir Tattýr..Ben bu bir yerine iki kampanyasýný bu nedenlerle çok sindiremedim içime..Halkýn alým gücü düþtükçe düþüyor ve Çikolata gibi ürünlerin satýþý da ilk darbe yiyenlerden oluyor anlaþýlan..Maalesef..

5. Borsamýz 8 Milyon aktif Yatýrýmcýya sahip iken bu rakam Kapatýlan Hesaplarla 5-5.5 Milyona geriledi.Aradaki fark 2-2.5 Milyon gibi bir azalmaya iþaret ediyor.Tabii iþin bir diðer yüzü de bu 2.5 milyonun en az yarýdan fazlasýnýn HALKA ARZ YATIRIMCISI olduðudur.Þimdi gerçek Borsa Yatýrmcýsý olararak en çok 4-5 Milyon kiþi bulunmakta,1000.000 tl'den fazla yatýrýmý olan kýsým da 1.000.000 kiþi civarýnda bulunmaktadýr.Sonuçda Borsanýn gerçek anlamda hareketlenmesi için yeterli bir sermaye ve yatýrýmcý sayýsý bulunmamaktadýr.Tüm bunlar YABANCI SERMAYE'nin Borsamýza girmesini gerektirmektedir.Ve maalesef bugün itibariyle böyle bir giriþ de görülmemektedir.Yabancý Sermaye geldiðinde Ülker'in de içinde bulunduðu deðerli,derin ve seçkin hisselere raðbet çok daha yoðun olabilecektir..Diye düþünüyorum.Yazdýklarým yalnýzca kiþisel görüþlerim olup,kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi deðildir..

En çok deðer kazanan 3 hisse
    BIST 100 endeksine dahil hisseler içinde hafta boyunca en çok deðer kazanan hisselerde baþý yüzde 29,41 ile Tekfen Holding (TKFEN) çekerken, ardýndan yüzde 20,92 ile LDR Turizm (LIDER) ve yüzde 15,39 ile Ülker Bisküvi (ULKER) onu izledi.

Þirketin 4Ç24 döneminde beklentinin üzerinde açýklamýþ olduðu FAVÖK ve net kar rakamýný olumlu buluyoruz. Reel anlamda ciroda yaþanan artýþ ve bir önceki döneme göre esas faaliyetleri dýþýnda daha az net finansman gideri yazmasý, net karý olumlu etkileyen unsurlar oldu. Buna ek olarak net borç pozisyonunun da azalmasýyla Net Borç/FAVÖK rasyosu 1,4 ile makul seviyede bulunuyor. ULKER için ÝNA modelimize göre hesapladýðýmýz 172 TL hedef fiyatýmýzý 240 TL’ye revize ediyoruz.integral yatýrým

8.  Alýntý Originally Posted by Åžafakalı Yazýyý Oku
    Bu satış fiyatlarında biraz Ülker'in,biraz da Satıcı firmanın birlikte olup 1 yerine 2 kampanyasını oluşturduğunu düşünüyorum.
    Marketler satabileceklerini düşündükleri miktarda alım yaparlar.Çünkü Çikolatanın Raf Ömrü sınırlıdır.Satamazlarsa çöp olacak çikolatanın fiyatını kırıp nakde çevirmek istemeleri de anlaşılabilir bir uygulamadır.Biz Ülker Yatırımcıları ise "Türkiye'de Çikolata talebinin düştüğünü" anlamamız gerekir diye düşünüyorum.Çikolata,peynir-ekmek gibi zorunlu bir gıda maddesi ya da insan vücudunda alışkanlık oluşturan İçki-Sigara değildir. O bakımdan en önce tüketiminin azaltılacağı bir Tattır..Ben bu bir yerine iki kampanyasını bu nedenlerle çok sindiremedim içime..Halkın alım gücü düştükçe düşüyor ve Çikolata gibi ürünlerin satışı da ilk darbe yiyenlerden oluyor anlaşılan..Maalesef..
    Hocam 1 e 1 iindirimleri en az 5-6 yildir bilirim, katilirim, bol bol alirim.evde cocuk varsa bunlari bilmek zorunda kaliyorsun...
    Bence satislarin dusuklugunden ziyade , sirket politikasi diye dusunuyorum... Çikolata mutluluk hormonunu tetikler, insanlar kahvenin yaninda, tatlilarinda siklikla tuketiyor bu urunu.tuketimi zorunlu olmayan cikolatayi, insanlara unutturmama adina uygulanan bir satis stratejisi diye dusunuyorum...

Bugun 2 tane carfuru ziyaret ettim. Cikolata reyonlarinda 1e 1 indirim nedeniyle baya bosluklar vardi. Ulker disinda diger markalara ulasabiliyorsunuz, ama ulker ilk tukenen marka oluyor.....

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 318/333 ÝlkÝlk ... 218268308316317318319320328 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •