Sayfa 32/95 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon
Arama sonucu : 754 madde; 249 - 256 arası.

Konu: TH ile Lebalep

1. Tabi bilgilendiririm. ABD borsası dünyanın lokomotif borsasıdır, orası hapşırdı mı tüm dünya soğukalgınlığından kırılır. USDT10Y yıllık getiri küresel finans ortamının tansiyonudur. %2 şu anki ortam için eşiktir (bizdeki 14 büyük tansiyon oluyor), %3 e (bizdeki 18 büyük tansiyon oluyor) doğru çıkması ise kırmızı alarmdır.

adamından adamıona değişir bizim arkadaş var büyüğü hep 23-24 lerde gezer 22 ve altına indimi kendini kötü hisseder
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    adamından adamıona değişir bizim arkadaş var büyüğü hep 23-24 lerde gezer 22 ve altına indimi kendini kötü hisseder
    Güzel dedin valla ama ne demek istediğimi anlamışsındır. 😊

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Güzel dedin valla ama ne demek istediğimi anlamışsındır. ��
    anladım yahu ama sende benim dediği anlamışsındır ama ben genede söyleyeyim onlardaki %3 faiz bile tehlikeli olur ama biz %100 e bile bazen tık demeyiz
    bir halt olacağı yok.

5. Yazdıklarınızı ilgiyle okuyorum. Emtia piyasaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    anladım yahu ama sende benim dediği anlamışsındır ama ben genede söyleyeyim onlardaki %3 faiz bile tehlikeli olur ama biz %100 e bile bazen tık demeyiz
    Okey Ayhancım point is taken

7.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Yazdıklarınızı ilgiyle okuyorum. Emtia piyasaları hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Spesifik bir emtiadan mı bahsediyorsun? Piyasalara dünya merkez bankaları tarafından yapılan nakit enjeksiyonları ın en bariz etkisi emtialarda ortaya çıktı çünkü Soft & Hard emtia fiyatları çok arttı. Bu trend devam eder.

8. TR piyasasında TÜFE ve ÜFE arasında %100 gibi bir makas oluştu, ÜFE TÜFE'nin 2 katı seyrediyor. ÜFE deki artışlar henüz TÜFE'ye yansıma olanağı bulamadığı için durum böyle ancak ortam müsait olduğunda yansıyacaktır. Böyle bir gelişme olumsuz olacak.

Sayfa 32/95 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •