Sayfa 325/475 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Mathias sen 4 gündür millete ben geldim diye şişe aldırmadın. Bu alamayanların zararı ne olacak? Sen mi karşılayacaksın? Bak bu hafta Şişe alan kazandı? SEnin yüzünden alamayan da zararda....

Sana tüm tartışmaları sonlandıracak bir şey öneriyorum. Bak bozkurt olur bir başkası olur, ikimizinde güvendiği ortak birine hesaplarımı göstereyim.

Senin PARANOYAKça beni suçladığın gibi miymiş değil miymiş canı canlı izlensin...

Sonra sen gel burada önce benden sonra herkesten özür dile haksızsan, ben haksızsam da senden ve forumdan özür dileyim, var mısın?

Niye yanaşmıyorsun buna? Sulh yapalım şu aptalca zaman harcama işini de bırakalım.

Sen o kadar korkaksın ki, senle insan gibi konuşalım diye sana cep numaramı attım.

Foruma söylüyorum : Patates numaraymış whatsaaap yokmuş, ben tanımadığım kimseyi niye ararmışım, başıma bir şey elirseymişş... Bu forumda en az 10 arkadaşımda o numara var ve whatsaap da var, 30 yıldır aynı numara...

Sen burada papağan gibisin ama özelde bana cevap bile veremiyorsun korkudan... Neden korkuyorsan o da ayrı mesele...

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Mathias sen 4 gündür millete ben geldim diye şişe aldırmadın. Bu alamayanların zararı ne olacak? Sen mi karşılayacaksın? Bak bu hafta Şişe alan kazandı? SEnin yüzünden alamayan da zararda....
    1.5 sene önce eregl 40 tl den 44 e çıkarken de aynı lakırdıları yapıyordun fedor. İğrenç fedor stili diyorum ya. Hiç sektirmiyorsun be birader. Ne oldu senin pozisyonun değişmiş idi yoğundun artık falan ? Başladı mı 7/24 forum nöbetleri.?

Kaç kere kandıracaksın insanları . Hala bir şans ver sulh yapalım falan vıcık ifadeler. Olm saymakla bitmiyor yediğiniz naneler hala özür dile falan da şişe 37 den 40 a çıktı almayanların zararlarından sen sorumlusun falan. ?

Nasıl bişisin sen ya. Bir insan nasıl bu kadar ruh hastası olabilir yüzsüz yalancı yanar döner vıcık vıcık olabilir ya.

3. Çift nick almışın fedoramca itiraf ettin.
    Yani bu şuna benziyor
    Bilmeyerek köfteciden Domuz eti yedim orucum bozulur mu

4. Neysee... Mathias... Salağa laf anlatmak kadar zor bir şey yok...

Adam KY'yı benden korumaya yemin etmiş... KY'nın da senin kadar beyni yok tabii... Ben şimdi buraya geldim dağıtacağım ortalığı...

Ben 2021'de de buradaydım 7 lira idi hisse o zaman, sen neredeydin, neden gelip uyarmadın hisse 8 kat artarken milleti?

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çift nick almışın fedoramca itiraf ettin.
    Yani bu şuna benziyor
    Bilmeyerek köfteciden Domuz eti yedim orucum bozulur mu
    Kardeş o yakalanan. Bu adamın stilini bilirim ben. Geçen sene buna yüklenince fazladan baktı yasaklanıyor falan bari fedor nick i yasaklanmasın diye gitti başka nickler aldı eregl topiğinde. Hepsinin forum selamlama mesajlarını buldum çıkardım kelimesi kelimesi aynı!!! Sence normal bişi mi. Git bak eregl forumunda duruyor o mesajım.

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Kardeş o yakalanan. Bu adamın stilini bilirim ben. Geçen sene buna yüklenince fazladan baktı yasaklanıyor falan bari fedor nick i yasaklanmasın diye gitti başka nickler aldı eregl topiğinde. Hepsinin forum selamlama mesajlarını buldum çıkardım kelimesi kelimesi aynı!!! Sence normal bişi mi. Git bak eregl forumunda duruyor o mesajım.
    Nasıl yazıyor peki o çift nickler aynı anda ve hala ceza almadan? Yönetime sorsana bir o kadar PARANOYAK olacağına... Bu adam çift nickle nasıl yazıyor diye sorsana bir... Geçen sene siyaset bile yapıyordum niye yasaklansın nickim de korkup başka nick alayım?

Şimdi niye korkmuyorum? Video ile ispata hazırmısın? Hatta bilgisayarımda bakalım nickler kaçartane?

7. Hisse pazarlayan hisse güzellemesi yapan gördüğünüz zaman, ağzına kürekle vurun diyor Mathias abi
    Ben üüüyle anladım.
    İtiraf et fedoramca şişeyi ne zaman gömmeye başlıyoruz, 40.40 olunca mı.

8. Bir da Adnan BALİ'ye iş bilmiyor dersiniz...
    Adam en azından nereden geri alım yapacağını biliyor, şirketin parasını burada bari çöpe atmıyor

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 325/475 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •