Mathias sen 4 gündür millete ben geldim diye şişe aldırmadın. Bu alamayanların zararı ne olacak? Sen mi karşılayacaksın? Bak bu hafta Şişe alan kazandı? SEnin yüzünden alamayan da zararda....
Sana tüm tartışmaları sonlandıracak bir şey öneriyorum. Bak bozkurt olur bir başkası olur, ikimizinde güvendiği ortak birine hesaplarımı göstereyim.
Senin PARANOYAKça beni suçladığın gibi miymiş değil miymiş canı canlı izlensin...
Sonra sen gel burada önce benden sonra herkesten özür dile haksızsan, ben haksızsam da senden ve forumdan özür dileyim, var mısın?
Niye yanaşmıyorsun buna? Sulh yapalım şu aptalca zaman harcama işini de bırakalım.
Sen o kadar korkaksın ki, senle insan gibi konuşalım diye sana cep numaramı attım.
Foruma söylüyorum : Patates numaraymış whatsaaap yokmuş, ben tanımadığım kimseyi niye ararmışım, başıma bir şey elirseymişş... Bu forumda en az 10 arkadaşımda o numara varve whatsaap da var, 30 yıldır aynı numara...
Sen burada papağan gibisin ama özelde bana cevap bile veremiyorsun korkudan... Neden korkuyorsan o da ayrı mesele...
Yer İmleri