NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kızılderiler soy kırıma uğradı aç gözlü kendini abd vatandaşı sanan köpekler tarafından,oysa onlardan farkı yoktu,onlar ilk gelenlerdi kıtanın ilk sahipleri,hastalık taşiyan battaniyeleri dağıttılar bu esas ırkı temsil edenleri asimile ettiler kıtaya kondular,uyrukları bile belli olmayan halk,peşinden güney-kuzey savaşı bile yaptılar aralarında,bu tekrarlanmayacak anlamında değildir,çünkü uyrukları yoktur-soykırımcı 3 ülke vardır başı çeken biri ABD-İpanya-İngiltere diğerlerini saymaya gerek yok,onlarda onlara uymuştur.
https://x.com/yenisafak/status/1897189084126216247
Borazan yine müjdelemiş ve ayar vermiş.
Geçmişte Naci Ağbal'a attığı manşet geldi aklıma, sonra neler olmuştu neler!!!
Bunların zihniyetiyle ot bitmez ot.!
![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
https://x.com/BirolAydemir15/status/1897225264880329164
24 Yılda ne hale gelmişiz!!!
![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Çok büyümüşüz,enflasyon düşmüş faizlerin çok düşmesi lazımmış,bunu diyen yalama medya,sanırım ingiliz memet yocu,damat,damat deniliyor tekrardan.
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Fakir insanlar ülkesini düşünmez,kim kendisini besliyorsa ona hizmet eder,ama kendilerini kim fakirleştirmiş onu sorgulamaz,işte akın kemikleşmiş oyu buradan geldiği için 22 senedir iktidarda kaldı,acı ve gerçek...
Maalesef öyle yani ülkenin 3/1 kısımı işsiz ve okulsuz...İstanbuldayken bit pazarlarında gezelerken bir yere oturdum dinlenmek için,yanımdan bir kız çocuğu geçerken biri seslendi kız ne yapıyorsun diye,oda hiç dedi,yanımdan geçerken sordum kızım sen okula gidiyormusun dedim,amca dedi ben hiç okula gitmedimki dedi,yaşı 9-10 falan var,içime bir hançer saplandı,halinden fakir olduğu anlaşıyordu çıkardım bir miktar para verdim sağol amca dedi,aradan 3-5 dakika geçti tekrar yanıma geldi amca bu az oldu alacaklarım var dedi,bir miktar daha verdim,peşinden ulen dedim ülkeyi yönetimler ne hale getirdi diye söylendim,bunların vebali hep yönetimlerdir,50 sene emek mücadelesi verdim emekçiler için,sonuç koca bir sıfır,bunun ilk sorumlusu menderes itidir köy enüstülerini kaldırdığı için,menderesten beri sürünüyoruz,eğerki öteki bir alem varsa ateşi bol daimi olsun,şimdi ise o zamandan çok beteriz bunu ülkemize yaşatanlara lanetim olsun ötede huzur bulamasınlar.
Yer İmleri