Sayfa 33/1223 İlkİlk ... 23313233343543831335331033 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İnce yeni parti kurarsa Chp marjinalleşir. 8-10 arası oy oranına düşer. Bugün en az Chp nin aldığı kadar oyu İncenin partisi alır.
    İnce seçim akşamı ortadan kaybolusunun gerekçesini aciklaayamadi, kaybetse de bı açıklama yapmalıydı o gece. CHP içindeki klik savaşı mı yoksa ötesinde bişey var mı bilmiyorum. adil secim uyg. üzerinden inceye kendi partisi operasyon çekmiş olabilir. Tezcanin önce ikinci tura kaliyo deyip sonra çarkı filan.. Bahsedilen yüzde 30y chp oyu deil bu arada..CHP'yi oraya çıkarttım yanlış söylem dolayısıyla. İnceye CHP başında olsa bu yüzde 30 un kaçı verir düşünmek lazım.
    bang bang you shot me down..

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    ireıs yanlıs dusunuyon o dunku kırmızı barın hakkı 2 centın altı baksana haftalıklaraarkadaslar nısan mayıs vob kapanıslarını atar mısınız
    Dayı senin bar hesabına göre dün haftalık barı yapmış olmuyormu ? bu yüzden daha altı beklememen gerekmiyormu ?
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Bir şeylerin düzeltilmesini isteyen politikacı için yol haritası nettir.
    Atatürk'ün ölümünden sonra nelerin doğru olduğu halde terk edildiği ve nelerin yanlış olduğu halde kabul edildiğine bakar tersini yaparsın.
    Hiçbir politikacı bunu yapmadı bu ülkede. Gündeme bile getirmedi...
    Konu bu kadar basit!

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    borsamı, siyasetmi? siyaset se ben bugün y. özdil in yazdığı gibi düşünüyorum.. gerisi tın tın
    Yılmaz Özdili takip ederim abi. Okudum yazısını. Ama gel gelelim zihniyet olarak Reisin kendisine dayanak aldığı kesimin baş temsilcilerinden biridir.

Chp sahaya inemiyor. Büyük kitleye inemiyor. Onların çok basit olan önceliklerine cevap veremiyor. Reisin manevralarını takip etmeyi bırak tam tersi işler yapıyor.

Eldeki doğru sahada doğru etmiyor maalesef. Hatta yanlış ediyor.

5. Seçmen kitlesine laf etmek sizemi düştü

Seçmene laf edeceğinize siyasi yapınızı değiştirin ...

vatandaşa ne veririz nerde hata yapıyoruz die sorgulama yapın

Başta Genel başkanınızdan başlayın

Birtane yiğit çıkıyor Genel başkandan fazla oy alıyor

Halen başarılı ayaklarına yatmaya bırakın

K.k istifa etsin

İnce Genel başkan olsun

Aksener CHP yi satiyor

Unutmasin ki bugun partisi CHP sayesinde secimlere girebildi

7. Şu işe bak len

Fox tv dün odunladı

Bugunde akşener veriyor odunu

GELEN GİDEN MİSALİ

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Dayı senin bar hesabına göre dün haftalık barı yapmış olmuyormu ? bu yüzden daha altı beklememen gerekmiyormu ?
    dogru soyluyonda aylıklara gore de 8.10 bın yapabılır o yuzden bu ay volatıldı......o yuzden krıtık 95300 95800 gecerse daha ınmez gecemezse tehlıke....o 6bın 8 olabılır mayısta nadırde olsa oldu

Sayfa 33/1223 İlkİlk ... 23313233343543831335331033 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •