Sayfa 33/1004 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Belki de oynanan oyun basket değil.bizim ne olduğunu bilmediğimiz kurallarını yeni yeni öğreneceğimiz bambaşka bir oyundur.ve o oyuna uygun hareketler yapılıyordu.defalarca yazdı m o joker filmi boşuna çevrilme Di boşuna OS car verilmedi.son sahnesini tekrar açın seyredin

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    cambaza bak oyununu en iyi ingilizlerle , oranın uzantısı ( mesela delaware bağlantısı ) usa düşünce kuruluşları elit aklı , beşgen pentagonu falan filan şantirifinton oynatır... Size işaret edilen yere bakıp gerçeği orada ararsanız bulamazsınız. Siz kendi yönünüze baktığınızda ne görüyorsunuz ? görünen 100 yıla kalmaz ( max. 73 yıl ) fırat ve dicle kimlere can suyu olacak ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bu arada insanları bir takım ezoterik örgütleri ön plana çıkartarak uyuturlar... sanki dünyada onların hükmü sürüyormuş falan... halbuki o örgütlerin öyle şeytani diyebileceğimiz planları yok oysa ki. ne gül ve haçın ne opus dei'nin... olsa olsa amaçları daha fazla hristiyanlaşan bir dünya.. vatikan da öyle , zaten kendi içi karışık vatikanın... yeni papa cizvit olduğu için bayağı bir mücadele veriyor ekibi ile , cizvit ekolü çok rijit sağlam ketumdur , içlerinde yanlışı barındırmazlar... illuminati diye bir şey de yok aslında. zamanında oluşmuş sönmüş bitmiş.
    esas tavistock ve bağlantıları önemli. yale ve columbia üniversitelerinin klüpleri önemlidir. bir de belçika' da bir merkez var orası hakkaten kötü
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    12.8 ustu mevcut kuvvet/ivme devam ederse işin rengi devalüasyon fiyatlamasını geçer...
    Kreması deval olan, içi kurtlu kek olur..

Buradan acilen 11.9-12.2 bandına geri sarmaz ise...ekranlardan kudret nidâsı atmasınlar...
    bonus mülteciler ile ağır, geri dönülmez durumlar/olaylar olur..
    parayla filen de onarılmaz..
    mısır patlaması gibi tek tük başlar bir anda çoşar.. ağır travma olur..
    umarım tayfanın akli melekelerde teşevvüş yoktur çünkü bu hızla buradan sonrası art niyettir/eksikliktir/zafiyettir.

ülke bir havuzdur, köşesi b.klanıca diğer ucu temiz kalmaz.
    temizlemez isen, bütün havuz kolera cenneti olur, giren hastalanır
    Ben devalüasyona devalüasyon demem, en az %100 olmayınca...

Önce kemik sesi, haykırışlar, kurt ulumaları, çığlıklar iniltiler duyulacak...sonra yavaş yavaş azalacak...sonra ses kesilecek...kısa bir süre sonrasında da fırtına dinecek.

Herkes fırtınanın dindiğine o kadar sevinecek ki, esnasında yaşadıklarını unutacak, hatırlamak istemeyecek. Sonra hayat kaldığı yerden devam edecek.

Cycle devam ediyor. 2nci Dünya Savaşı sonrası Almanya ortamında çevrilmiş bir Alman filmi var, ilginç, hiç kimse o dönemi konuşmuyor, havadan sudan, hiç yaşanmamış gibi, e öyle ya, koskoca Nazi Partisi Hitler'den mi ibaretti yani?

Bist'te herkes dibi merak ediyor ya, acaba dip görüldü mü, kaç dolarda görülür, o hesap, ekonomide dip görüldü mü, sanki görülmedi gibi. Fırtına başladı, bazıları hala 'Karlar düşer, düşer düşer de ağlarım', 'Hep ismini, hep ismini anarım.' diye şarkı söylüyor. Son şarkı bu, bitince herkes bi sandalye kapacak, kimisi sandalyesiz kalacak, kimisi diğerinin kucağına oturacak..

Binanaleyh, yaşasın kötülük..Sid Lordu Hıdır..

Vallahi bimiyorum nasil bir hikaye yaziliyor. Ama arkasinda basari getirecek, dertlere derman olabilecek iyi hazirlanmis bir plan oldugunu hic ama hic sanmiyorum. Simdiye kadar olanlar olacaklarin teminatidir. Yazilacak bir hikaye yoktu, bir zar atildi Bakalim kac gelecek?

Ha emin oldugum sey faizlerin tekrar arttirilmak zorunda kalacagi. Prof, asistan borsa hikayesi gibi. Hacim yaptik evlatla biter bu is.

Dedigim gibi arkasinda derin bir plan falan arimiyorum. O derinlik en iyi vakitte olmadi ki simdi olsun.

Londra'ya faiz için bizim elemanlar gitmiş adamlar 6 ay için %9 istemiş. Bizimkiler bir yıl için demişler olmamış diye duydum.Bu sadece duyum gerçek mi değil mi bilmem.
    Şimdi bakıyorum bu olay gerçekleştiğinde bizin en uzun vadeli eurobond faizi 7 civarında acaba diyorum. Bunu % 9 a ittirip sonra mı borçlanacaklar.
    Eğer öyle ise gidecek daha yolumuz var.

Mevcut yönetimin en büyük hatası 2008 de dolar değer kazanmaya başlayınca usdtry de bizimkiler yol verecekti...12-13 yılda dolar 20 bile olsa dengelibir şekilde yoluna devam eder ekonomik tahribat fazla olmazdı...Şimdi bilinçlibir şekilde dolar yukarı sürülüyor her gevşediğinde yenibir destek açıklaması ile yukarı ivmelenmesi sağlanıyor...Tahta yapıcı sürekli aşağıları sağlam doluyor...Hikaye belki de yeni başlamıştır , 2022 de 20-30 bandına bile gelme olasılığı var , hem iç nedenler hemde dışarıda FED ECB faiz desteği ile bu noktalara varmak hayel değil...

Ayrıca eskiden sistemi dizayn eden bir akıl vardı , mesela DYP % kaçla baraj altı bırakıldı!!! Ama şimdi o dizaynı yapan akıl devre dışı bırakıldı..İST seçimleri bence adamın ve arkasında ki istanbul kadrosunun başarısıydı..Üst aklın dizayn olduğunu düşünmüyorum...

Hakkımızda hayırlısı

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 33/1004 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •